Gerard Butler și 50 Cent se înfruntă în filmul „Frăţia Hoţilor”

Gerard Butler și 50 Cent se înfruntă în filmul „Frăţia Hoţilor', de pe 19 ianuarie, în cinematografele din România. Departamentului de Poliţie din L.A. contra unei bande de jefuitori de bănci!

Gerard Butler și 50 Cent

În Los Angeles, orașul cu cele mai multe jafuri de bănci din lume, Departamentului de Poliţie are o misiune care implică deopotrivă siguranța și onoarea. O bandă de infractori plănuiesc un jaf teoretic imposibil: asupra Băncii Rezervei Federale din centrul oraşului. Atât polițiștii cât și infractorii reprezintă elita, fiecare în branșa sa profesională. Totodată, se confruntă personalități complexe, iar relațiile capătă tonalități neașteptate.

Formula de bază de la care pleacă scenariul este îmbogățită pe parcurs cu accente de thriller dar și de dramă psihologică. Complexitatea personajelor și a relațiilor dintre ele face ca diferența dintre bine și rău să se estompeze pe alocuri. Lumea nu mai este colorată strict în alb și negru, ci capătă tonuri neașteptate.

Gerard Butler și 50 Cent

Filmul marchează debutul regizoral al scenaristului şi producătorului Christian Gudegast (Cod Roşu la Londra). Scenariul original este bazat pe o poveste scrisă de Gudegast şi Paul Scheuring (Prison Break: The Final Break). Director de imagine: Terry Stacey (Câinele, Adevăratul meu Prieten, Elvis şi Nixon). Scenograf: Kara Lindstrom (Lila şi Eve, Crush). Designer de costume: Terry Anderson (Jane: Lupta pentru Supravieţuire, Urma Scapă Turma). Montajul este semnat de editorul nominalizat la Premiile Oscar Joel Cox (O Fată de Milioane, Lunetistul American). Muzica îi aparține compozitorului Cliff Martinez  (The Foreigner, Demonul de Neon).

Din distribuție fac parte: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber, Evan Jones, Dawn Olivieri O’Shea Jackson Jr., 50 Cent, Cooper Andrews, Sonya Balmores, Eric Braeden, Brian Van Holt, Maurice Compte, Lewis Tan, Meadow Williams, Michael Papajohn, Oleg Taktarov.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte