Dubai Food Festival, un must have al turismului culinar

Dubai Food Festival își desfășoară a cincea ediție între 22 februarie și 10 martie 2018. În program, evenimente, activități și promoții gourmet.

Dubai Food Festival

Oferta culinară a orașului este de o mare anvergură: de la cele mai rafinate și mai pretențioase restaurante până la conceptul de street food super-dezvoltat. Vor fi prețuri promoționale, vor fi rețete special create pentru perioada festivalului, bucătărie tradițională și internațională.

Dubai Food Festival, la prețuri incredibile!

Dubai Food Festival prezintă o ofertă vastă de mâncăruri și băuturi specifice, desigur, nealcoolice, cu prețuri de până la 10 Dhs. Ținând cont că 1 dirham (moneda națională) este aproximativ egal valoric cu 1 leu, unele prețuri s-ar putea să ți se pară incredibile. De la 2,50 Dhs pentru o ciocolată cladă și 5 Dhs pentru un ceai de șofran, mentă sau marsala, până la cele mai diverse preparate în lipie libaneză de 9 Dhs și deserturi sofisticate de 7 Dhs. Și toate vor reprezenta o bogată gastronomie internațională.

Dubai Food Festival

Celebra Sunset Beach se va transforma pe durata festivalului în Beach Canteen, locul în care toată lumea mănâncă, bea și se distrează. Fitnessul, activitățile destinate familiilor, dar și un inedit Festival în Festival, Festivalul Zmeielor. Timp de două zile, 9 și 10 martie, cerul va fi acoperit de zmeie de cea mai mare diversitate. Liber la fantezie și creativitate!

Dubai Food Festival

Localnicii și turiștii vor putea profita de oferte exclusive dacă achiziționează abonamentul DFF. Acesta poate fi cumpărat de la începutul anului 2018. Acesta pune la dispoziție oferte și promoții în întregul oraș în perioada desfășurării DFF.

Dubai Food Festival este organizat de Departamentului de Comerț și Turism (Dubai Tourism), Dubai Festivals and Retail Establishment. Vizitați www.dubaifoodfestival.com sau urmăriți canalele de social media ale Festivalului pentru mai multe informații și noutăți.

Și dacă tot ești în zonă, nu rata o vizită la Dubai Frame!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber