George Călin (Deepcentral): ”Prefer să plătesc softurile pentru studio. Așa am garanția că totul funcționează bine!”

george calin (deepcentral)

george calin (deepcentral)

Autor a zeci de succese muzicale în ultimii 10 ani, multe care au atins prima poziție în multe clasamente europene, omul din spatele proiectului Deepcentral, compozitorul George Călin  consideră că, atunci când lucrezi cu profesioniști din întreaga lume trebuie la rândul tău să respecți regulile profesionștilor.

E un standard pe care îl atingi prin investiții constant în licențe căci performanța în domeniul muzical modern presupune în 2017 să folosești software pentru creație și înregistrare de muzică.

 'Prefer să am licențe din mai multe motive. Așa nu ai bătăi de cap, nici cu autoritățile, nici cu softurile în sine, așa ai garanția că totul funcționează bine, poti solicita suport tehnic de la producător.

george calin

Pe de altă parte, e bine să te gândești de 10 ori înainte să dai banii pe un soft și, în acest fel iei cele mai bune programe pentru necesitățile tale. Am văzut ca aceia care nu cumpără softurile instalează sute de programe 'crăckuite' și nu au timp să învețe să folosească niciunul cu adevărat', sunt motivele pentru care George Călin, alias Manuel Riva, preferă să lucreze oficial.

Citește mai departe pe www.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse