(P) Noua gamă Farmec adună toată familia împreună!

(P) Noua gamă Farmec adună toată familia împreună!

Se spune că nimeni, niciodată nu te va iubi, ajuta sau chiar sfătui mai bine decât familia ta. Concret, conform cercetării realizate de compania Farmec, mama este întotdeauna principala sursă de sfaturi atunci când vorbim despre ritualul de îngrijire în copilărie şi adolescenţă.

Tocmai de aceea, Farmec, cel mai mare producător român de cosmetic, a lansat, sub sloganul Frumuseţea şi încrederea se cultivă în familie', 27 de produse noi, cuprinse în 3 subgame destinate îngrijirii tenului, corpului şi părului întregii familii. Fiecare dintre acestea conţine o serie complexă de produse, toate având la bază ingrediente naturale, cu eficienţă demonstrată.

Pentru persoanele cu tenul normal, Farmec a lansat Apa micelară şi Crema hidratantă cu extract de orhidee, care stimulează capacitatea celulelor de a reţine apa timp îndelungat, oferind o hidratare instantă şi restabilind echilibrul natural al pielii. Produsele pentru îngrijirea tenului mixt, care au la bază extractul de bambus, includ Crema pete și pistrui şi Crema gel matifiantă, care reglează secreţia sebumului şi optimizează rezervele de apă. Pentru tenul uscat, vă invităm să testați Demachiantul pentru ochi şi buze, Demachiantul 2 în 1 și Șerveţele demachiante, care îndepărtează rapid chiar şi machiajul rezistent la apă.

Pentru membrii familiei care au nevoie de un ajutor în lupta cu ridurile, specialiştii Farmec au creat Crema antirid şi Crema contur pentru ochi. În plus, în gamă se regăsesc şi produse de îngrijire a mâinilor, cum ar fi: Cremele cu 24% glicerină, pentru o emoliere instantă a mâinilor, Cremele cu dublă protecţie şi Loţiunea pentru îngrijirea pielii uscate, precum şi Cremele hidratante pentru piele non-grasă.

Pentru momentele de dimineaţă sau seară când toţi merităm puţin răsfăţ, specialiştii Farmec au creat Crema cu ulei de argan şi Crema pentru îngrijirea călcâielor cu ulei de bambus. Bine de avut tot timpul în poşetă sunt Șerveţelele umede.

Categoria şampoanelor de păr din această gamă acoperă, fără doar şi poate, toate nevoile familiei!

Șamponul antimătreaţă cu extract de busuioc şi cimbrişor, Șamponul clasic, ce hidratează şi protejează firul de păr cu ajutorul extractului de urzică şi grâu, şi Șamponul Activ+ pentru un păr suplu şi mătăsos, care, datorită uleiului de argan şi keratină, creşte rezistenţa firelor de păr. Alte două produse, Șamponul multivitamine cu extract de flori de orhidee, ghimbir, cătină și provitamina B5, precum şi Șamponul energizant cu extract de bambus și 5 plante au fost create pentru suplimentarea aportului de vitamine şi energie a părului.

Balsamul Activ+ cu ulei de argan şi keratină lasă părul mătăsos şi hrănit în profunzime şi este recomandat să fie utilizat după aplicarea unuia din şampoanele din gamă.
De asemenea, noua gamă Farmec include şi trei variante de săpunuri ce combat uscarea mâinilor, create pe bază de flori de orhidee, glicerină şi ulei de bambus.
Noua gamă Farmec vă aşteaptă în toate supermarket-urile, hypermarket-urile și magazinele de profil din țară, precum și în magazinele Farmec din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș și Arad.

De asemenea, le puteţi comanda direct de pe www.farmec.ro.

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse