Gafa vestimentară a lui Meghan Markle în timpul vizitei oficiale din Regatul Tonga

gafa vestimentară a lui Meghan Markle

Meghan Markle se află într-o vizită oficială, alături de Prințul Harry, în Regatul Tonga. La sosirea pe aeroportul Fuaamotu, aparatele de fotografiat și camerele de luat vederi au surprins un detaliu neplăcut al ținutei Ducesei.

Ducii au fost întâmpinați de Prințesa Angelika Latufuipeka. După ce a dezvelit o statuie ridicată în memoria unei personalități militare, cuplul regal s-a relaxat într-un resort privat de pe insulă.

Așa cum ne-a obișnuit, Ducesa de Sussex a fost o apariție de senzație, cu atât mai mult acum, când sarcina o face să radieze de fericire. Piesele vestimentare pe care le poartă sunt elegante, respectând eticheta regală. Ducesa a arătat spectaculos și de data asta în rochia roșie, nuanța steagului tongan, care îi evidenția burtica de gravidă.

Gafa vestimentară a lui Meghan Markle

Conform www.people.com, un detaliu i-a scăpat lui Meghan însă. Aceasta a omis să îndepărteze eticheta rochiei, ce atârna atașată de tiv. Rochia roșie creată de marca Christian Dior valorează aproximativ 400 de euro. La nivelul pieptului, avea o borderie cu motive florale. Ducesa și-a accesorizat ținuta cu un clutch negru și pantofi stiletto de aceeași culoare.

Citește și Trucul pe care Meghan Markle și Kate Middleton îl folosesc pentru ca ținutele lor să arate perfect

Cât despre Prințul Harry, acesta a mizat și se această dată pe cartea simplității, îmbrăcând un costum negru. Cei doi s-au ținut de mână aproape tot timpul, au mers relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze pe covorul roşu, întins special pentru ei.

 

Citește și Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. De ce se îmbracă tot timpul în negru?

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati