Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. De ce se îmbracă tot timpul în negru?

Ținutele în nuanțe de roz pudrat au devenit doar o amintire și asta pentru că Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. În majoritatea aparițiilor publice, ducesa de Sussex a mizat pe negru, chiar dacă alegerea ei nu corespunde cu protocolul familiei regale britanice. 

O regulă importantă spune că toți cei care fac parte din familia regală britanică trebuie să aibă haine negre în bagaj atunci când merg în deplasări, asigurându-se astfel că în cazul unui deces neașteptat nu sunt luați prin surprindere. Cu toate că ar trebui să îmbrace astfel de haine doar în situațiile speciale, Meghan Markle a încălcat această regulă și a purtat ținute all black la majoritatea evenimentelor importante.

De ce se îmbracă Meghan Markle tot timpul în negru?

Este aproape imposibil ca stilul ei vestimentar să treacă neobservat, iar pentru că ținutele pe care le poartă sunt tot timpul analizate de experți, aceștia au descoperit că la 4 întâlniri oficiale, din 5 programate, Meghan Markle s-a îmbrăcat în negru. De fiecare dată când a mizat pe negru, ducesa de Sussex a reușit să impresioneze, dar pe lângă impactul vizual, psihologii spun că în spatele acestei alegeri se află un motiv foarte bine întemeiat.

“În timp ce negrul are multe trăsături, analizând evenimentele la care a participat, toate acestea au un singur lucru în comun. Ea alege să poarte negru pentru că nu își dorește să fie în centrul atenției. Negrul este modalitatea prin care încearcă să nu atragă atenția asupra ei, ci asupra cauzelor pe care le sprijină, punându-le în lumina reflectoarelor.”, a spus psihologul Karen Haller, potrivit thesun.co.uk.

În ciuda eforturilor sale, Meghan Markle este urmărită cu interes de fiecare dată când participă la un eveniment public și stârnește interesul celor din jur, chiar dacă scopul ei este de a atrage atenția asupra unor idei pe care le sprijină.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva momente în care Meghan Markle a ales să se îmbrace în negru.

Foto: hepta.ro

Citește și:

La 39 de ani, Kate Hudson a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru fetița ei

Cum se prepară salata cu care Ellie White a slăbit 4 kilograme în 10 zile?

Unde au mers fostul principe Nicolae și soția acestuia, Alina, după nunta de la Sinaia: Am vrut să aducem un omagiu'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete