Ce cadou i-a făcut Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry atunci când a aflat că Meghan Markle este gravidă

Vezi pozele

În ziua în care a aflat că Meghan Markle este însărcinată și că Prințul Harry va deveni tată în viitorul apropiat, Regina Elisabeta a II-a i-a făcut acestuia un cadou, care vine, însă, însoțit de anumite obligații.

Ce cadou i-a făcut Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry atunci când a aflat că Meghan Markle este gravidă

Conform www.gala.fr, Prințul Harry a primit un nou titlu și un nou rol în sânul monarhiei britanice, și anume acela de consilier personal al Reginei. Este un titlu onorific, dar chiar așa nu este deloc lipsit de obligații și responsabilități.

Astfel, Prințul Harry va trebui, spre exemplu, să o reprezinte pe Regină la ceremonia de deschidere a Parlamentului Regatului Unit, care are loc anual, în luna mai.

Citește și Bijuteria la care regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată. O poartă la fiecare eveniment

Aparițiile publice în cursul cărora Prințul Harry va îndeplini rolul de consilier al Reginei Elisabeta a II-a vor fi supuse unui anumit protocol, mai cu seama în ce privește ținuta Prințului. Titlul de “consilier al Reginei” fiind unul militar, Harry va trebui să poarte o uniformă la care va avea prins un șnur auriu.

Ce titluri vor purta copiii Ducilor de Sussex

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Conform www.people.com, dacă bebelușul va fi băiat, acesta va moșteni ducatul de Sussex și titlul tatălui său. Însă, până când bebelușul va deveni Duce de Sussex, el ar putea primi titlul de Conte de Dumbarton, un titlu secundar al Prințului Harry. După căsătoria lui Harry cu Meghan Markle, pe lângă titlul de Duce de Sussex, Regina Elisabeta l-a numit pe Harry și Conte de Dumbarton, un titlu care nu a mai fost folosit din 1749.

Citește și Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

Copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor purta titlul de Lord și Lady, și nu Prinț sau Prințesă. Micuții ar putea obține titlurile de Prinț și Prințesă doar cu acordul Reginei. Titlul este dat mai departe doar moștenitorilor de sex masculin. De aceea, dacă Meghan și Harry vor avea o fetiță, aceasta nu va moșteni titlul de Ducesă de Sussex.

Surse foto: northfoto, hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete