Trucul pe care Meghan Markle și Kate Middleton îl folosesc pentru ca ținutele lor să arate perfect

Făcând parte din familia regală britanică, Meghan Markle și Kate Middleton trebuie să arate tot timpul impecabil. Ținutele lor trebuie să fie alese astfel încât să respecte protocolul regal, dar și să le avantajeze pe cele două ducese și să nu le pună în situații neplăcute. 

Indiferent de condițiile meteorologice, atunci când își fac apariția în public, Meghan Markle și Kate Middleton trebuie să fie un exemplu pentru cei din jur. Pentru că se întâmplă de multe ori ca vântul să le facă probleme femeilor, cele două ducese apelează la un truc foarte eficient pentru ca rochiile pe care le poartă să nu se ridice, iar ele să fie nevoie să treacă prin experiențe care să le pună într-o lumină proastă.

Trucul pe care Meghan Markle și Kate Middleton îl folosesc pentru ca ținutele lor să arate perfect

Vântul puternic le dă mari bătăi de cap femeilor atunci când aleg să poarte rochii sau fuste vaporoase. Pentru că Meghan Markle și Kate Middleton trebuie să fie foarte atente la imaginea pe care o afișează în public, acestea poartă o lenjerie specială și care mărește energia statică, astfel încât fustele sau rochiile să nu se mai ridice. Acesta este trucul care face ca ținutele să urmeze linia corpului, chiar și atunci când vântul este puternic sau când soțiile prinților Harry și William sunt fotografiate în timp ce coboară din avion.

Secretul celor două ducese a fost dezvăluit de Myka Meier, expertă în etichetă.

“De cele mai multe ori poartă o lenjerie de corp care crește energia statică și astfel este mai greu ca rochiile să se ridice.”, a spus Myka Meier, potrivit thesun.co.uk.

Pentru că vântul le poate distruge și coafura, Meghan Markle și Kate Middleton își asortează în majoritatea timpului ținutele cu câte o pălărie, aceasta împiedicând părul să ajungă pe față.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton? Încă o dovadă că relația lor este una specială

Personalități născute în Zodia Leului pe 17 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete