Furtuna din București a luat viețile directoarei școlii 178 din cartierul Pajura și al soțului acesteia, preotul Costel Paizan

În fața furiei naturii nu poate sta nimeni, iar un incendiu provocat de furtuna din București, care a avut loc în seara de 28 iulie, a luat viețile unui preot și a soției sale.

Preotul Costel Paizan era parohul de la Cimitirul Dămăroaia din sectorul 1, iar soția acestuia, Daniela Paizan, era directoarea școlii 178 din cartierul Pajura. Cei doi au avut parte de o moarte cu adevărat cutremurătoare după ce un trăsnet le-a atins casa în care aceștia locuiau.

Tragicul eveniment a fost anunțat de fostul edil al sectorului 1, Daniel Tudorache, pe pagina sa de Facebook.

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”, a fost mesajul postat de Daniel Tudorache, pe Facebook.

Daniela Paizan era profesoară de istorie și se afla în fruntea managementului școlii numărul 178 din cartierul bucureștean Pajura, din sectorul 1.

„Doamna directoare, nu vă vom uita niciodată datorită profesionalismului, empatiei, căldurii şi devotamentului cu care ne-aţi înconjurat şi ne-aţi încurajat de-a lungul timpului. Şcoala noastră nu va mai fi la fel', a scris una dintre colegele regretatei profesoare.

Potrivit observatornews.ro, cei doi soți locuiau în Buftea și dincolo de incendiul provocat de trăsnet, unii martori susțin că s-ar fi auzit și o explozie provenită de la o butelie.

Foto: Hepta.ro

Vezi şi cum se formează fulgerul și câti volți sunt într-un fulger!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri