Fuego, moment de sinceritate neașteptat: „Am clipe în care refulez, din cauza stresului!”

Fuego 4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Fuego se află pe lista celor mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică ușoară de la noi. Chiar dacă majoritatea oamenilor îl cunosc mai mult pentru clasica piesă „Împodobește mamă bradul', ei bine, puțini știu că reportoriu lui este mult mai bogat, iar concertele lui se bucură de un real succes. 

În ultima perioadă, Fuego a fost foarte activ pe pagina de socializare și postează mai mereu fotografii și mesaje dedicate special fanilor săi. Astăzi însă, cântărețul a postat un mesaj foarte sincer, care i-a impresionat pe admiratorii săi. Paul Surugiu, după numele său real, a vorbit deschis despre momentele sale mai grele din viață.

„Oamenii au tot felul de capricii, de momente mai vesele sau mai triste. Cu toții le avem și oricât ne-am dori, nu reușim de fiecare dată să trecem peste ele. Ideea este să nu le lăsăm să ne acapareze și să ne strice starea de spirit complet. Poate din această cauză e bine ca atunci când ne aflăm în astfel de momente, să evităm să intrăm în conflicte sau în discuții aprinse.

E bine să ne păstrăm calmul și să arătăm celor din jur că răbdarea este o calitate esențială în viață unui om. Eu personal am clipe în care refulez, din cauza stresului, dar încerc pe cât se poate să mă temperez și să găsesc cele mai bune soluții. În fond, suntem oameni și nu suntem perfecți. Chiar, ar fi cumva plictisitor să putem fi, prin absurd, perfecți, nu? Vă doresc zi liniștită și spor la pregătirile pentru sărbători! #calmitate #răbdare,' a scris Fuego, pe pagina sa de socializare.

Postarea cântărețului a adunat în doar câteva ore sute de like-uri și zeci de comentarii de admirație din partea fanilor.

Fuego a avut o carieră de succes până la 40 de ani

Artistul este foarte apreciat pentru colindele sale, ba chiar a primit premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, „Spre rai'. Fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale este „Împodobește mamă bradul'.

În prezent, Fuego are 40 de ani și se poate lăuda cu o carieră înfloritoare în lumea muzicală și o mulțime de albume lansate pe piață. Toată lumea îl știe pe Fuego pentru cine este el în prezent, dar puțin au idee cum era el în copilărie.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Fuego, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Fotografii de colecție din copilăria lui Fuego! Cum arăta pe când avea doar 7 ani

Mesajul surprinzător al lui FUEGO despre moartea Ilenei Ciuculete: „Poate par deplasat, dar…'

Fuego, cu sufletul ţăndări după ce-a filmat piesa «Împodobeşte, mamă, bradul»!

Fuego ne spune povești de Crăciun! Luna aceasta va colinda țara în lung și-n lat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete