Mesajul surprinzător al lui FUEGO despre moartea Ilenei Ciuculete: „Poate par deplasat, dar…”

Moartea cântăreței Ileana Ciuculete a șocat o țară întreagă și o mulțime de artiști din lumea muzicală îi simt lipsa deja. Nu doar familia ei plânge după regretata actriță de muzică populară, ci și mulți dintre colegii săi de scenă.

Fuego este unul dintre cântăreții care nu a avut cum să nu reacționeze în fața acestui tragic eveniment. Artistul a scris un mesaj pe pagina de Facebook în care a mărturisit că această pierdere reprezintă pentru el şi o lecţie de viaţă.

„Mi-am dat seama că absorbiţi de nebunia vremurilor în care, ne place sau nu, trăim, uitam de noi. Şi nu la modul în care lucrurile simple au devenit uitate, ci în felul acela în care nu ne mai ocupăm de sănătate, de suflet şi de minte! Poate că par deplasat, dar în lumina evenimentelor recente din lumea muzicală, pierderea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, a cărei dispariţie rapidă o regret, am găsit o lecţie pentru toţi artiştii – ne suprasolicităm la maxim, fără să ne pese de sănătate, de un program corect ori de un stil de viaţă sănătos. Şi eu fac la fel şi după săptămâni terifiante, nici nu mai întreb dacă se merită. Şi chiar dacă balanţa înclină, ajungi mai târziu să te întrebi, cu ce preţ toate astea?', a scris Fuego pe Facebook.

Cum a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața pe data de 14 martie, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Laura Haidău despre Ileana Ciuculete: „Era această Ileană Cosânzeană a folclorului românesc, care emana doar frumusețe și bunătate'

Băieții artistei Ileana Ciuculete au ajuns în toiul nopții în Capitală! Au uitat de certurile cu mama lor

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața suferea de ciroză hepatică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete