Fotografii de colecție din copilăria lui Fuego! Cum arăta pe când avea doar 7 ani

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de noi, care a câștigat admirația multor femei încă de la primele sale apariții. Paul Ciprian Surugiu, după numele său real, este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice și este și actor la Teatrul „Alexandru Davila' din Pitești. 

Fuego are o carieră înfloritoare 

În paralel cu aceste studii, Fuego a urmat și cursuri de canto. Artistul a colaborat cu Marius Țeicu – compozitor și profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obținut trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk, conform wikipedia.org.

În plus, Fuego este foarte apreciat pentru colindele sale, ba chiar a primit premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, „Spre rai'. Fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale este „Împodobește mamă bradul'.

În prezent, artistul are 43 de ani și se poate lăuda cu o carieră înfloritoare în lumea muzicală și o mulțime de albume lansate pe piață. Toată lumea îl știe pe Fuego pentru cine este el în prezent, dar puțin au idee cum era el în copilărie.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a afla cum arăta Fuego în copilărie și în adolescență, pe vremea când nu îl cunoștea nimeni. De asemenea, în galeria foto din materialul video veți regăsi câteva imagini de colecție și cu părinții artistului.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Marina Voica, o frumusețe răpitoare în tinerețe și o voce de aur! Cum arată artista la 80 de ani

Cum arată Eva Kiss în prezent, la 26 de ani după ce a părăsit România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Video