Lavinia Petrea este însărcinată cu al treilea copil. Prezentatoarea a făcut primele declarații despre sarcină: „Suntem foarte fericiți și nerăbdători”

Vezi pozele

Prezentatoarea de la Pro TV Lavinia Petrea este din nou însărcinată cu al treilea copil. Ea trece prin cele mai frumoase momente din viața ei, mai ales că își dorea foarte mult să aibă o familie cu trei copii.

Chiar dacă este însărcinată în cinci luni, Lavinia Petrea nu a renunțat la muncă. Ea se trezește în fiecare zi la ora 03:30, pentru a prezenta știrile dimineții, la Pro TV. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, prezentatoarea a dezvăluit că va deveni mămică.

„Al treilea copil este pe drum, sunt însărcinată în cinci luni. Suntem foarte fericiți și nerăbdători să fim așa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deși această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara și sper ca totul să fie bine și să avem încă o fetiță sănătoasă,' a mărturisit Lavinia Petrea, pentru viva.ro.

Lavinia Petrea este însărcinată cu al treilea copil

Prezentatoarea a spus care momentele grele prin care a trecut, ca mamă.

„Au fost momente în care am trecut prin emoții și griji legate de sănătatea lor, așa cum trăiește fiecare părinte, chiar și când copilul are o răceală. Cel mai greu cred că rămâne debutul sarcinii cu Klara, când mai mulți medicii mi-au spus în decurs de zece zile că sarcina e oprită din evoluție. Am trecut prin atâtea stări și când îmi pierdusem orice speranță, s-a întâmplat minunea! Klara era acolo și iată acum are un an și patru luni. E sănătoasă, frumoasă și ne umple viața alături de fratele ei, Mathias,' a adăugat prezentatoarea.

De asemenea, Lavinia Petrea a mărturisit cum a reușit să slăbească repede după sarcinile anterioare.

„Cred că ține foarte mult de gene. De metabolismul fiecărei femei și de impactul pe care îl are acea sarcină asupra organismului. La finalul celor două sarcini cred că am fost o gravidă normală, să zic așa. Am luat 15 kilograme. Norocul meu a fost că m-am refăcut repede, după. Nu am făcut excese în alimentație, gătesc destul de sănătos, rar mănânc prăjituri, eventual gust din desertul soțului. Și cred că se pune și faptul că nu mă feresc să car în brate și câte doi copii în același timp,' a mai spus Lavinia Petrea.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Lavinia Petrea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini cu Elena Băsescu alături de iubitul ei! Cei doi de-abia așteaptă să devină părinți

Criticul de modă Alin Gălățescu, declarații surprinzătoare despre ținuta Ancăi Serea de la Gala Femeia Anului 2017: „Avea toate datele să arate periculos'

La 91 de ani, Elena Pagu este Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. De unde își ia puterea pentru a duce la capăt antrenamentele?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete