Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a făcut mărturii emoționante, la mai bine de o lună de la moartea jurnalistului: „Ne-am gândit să ne recăsătorim”

Celebrul jurnalist Andrei Gheorghe s-a stins din viață, la vârsta de 56 de ani, în urmă cu mai bine de o lună și jumătate, după ce a fost găsit fără suflare în locuința sa. Dispariția lui a șocat întreagă țară, mai ales că nu se mai știa nimic despre el, de ceva vreme.

Membri familiei sale, fosta lui soție, Petruța, dar și cei trei copii ai acesteia au fost cei mai afectați. Andrei Gheorghe îi iubea pe acești copii, ca și cum ar fi fost ai lui. Recent, familia regretatului jurnalist a acordat un interviu pentru Antena Stars. Fosta soție a jurnalistului a făcut dezvăluiri neașteptate despre felul în care se purta Andrei Gheorghe în familie.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a făcut mărturii emoționante, la mai bine de o lună de la moartea jurnalistului

Petruța Gheorghe a vorbit fără nicio reținere despre perioada în care s-au hotărât să divorțeze, apoi s-a împăcat la scurt.

„Avea o relație proastă cu primul soț. Andrei spunea că el i-a crescut pe copii, ca i-a mângaâiat când au plâns, că le știe problemele, iar celălalt spunea, pe bună dreptate, «Băi, dar sunt copiii mei». 

Eu îi spuneam: băi, tu ai absolut dreptate, dar trebuie şi forma. Felul în care exprimăm dreptate, în care punem limite contează. N-a fost chip. Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. Eu spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: faci foarte bine, dar ei crsc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. Într-o cultură cum e în România e foarte greu ca omenii să rămână în relații cordiale și familiile vechi cu familiile noi să poată să construiască ceva valoros împreună. E foarte greu. Din păcate, atunci când se întâmplă divorțuri și separări, și nu mă refer la divorțul meu cu Andrei, că ăla a fost așa..

El a spus: eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie. Noi ne-am gândit să ne recăsătorim. Eram exemplul ăla, ca Prigoană, această spaimă că o să picăm în ridicol, oricum n-avea sens că locuiam împreună. El era foarte dorit, dar greu de suportat. El spunea ce nu merge bine. El nu avea niciun fel de reţinere, ceea ce adulţii erau prea puţin dispuşi să accepte', a spus Petruţa Gheorghe, la Antena Stars.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe este convinsă că se vor reîntâlni, la un moment dat, acolo sus în cer. Cu toatea acestea, dacă ar putea să-i transmită un mesaj lui Andrei, femeia nu prea știe ce să-i spună, ci doar că se vor vedea din nou.

„Că o să ne reîntâlnim', este mesajul pe care i l-ar transmite Petruţa Gheorghe.

Fiul omului de radio, Max, a mărturisit că  acesta avea un mod unic de a arăta că îi pasă. Atât el, cât şi Katarina şi Anastasia au numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a crescut şi i-a educat.

„Tot drumul i-am promis că o să am grijă de fete, că o să mă fac mare şi o să îmi fac treaba. (…) Îmi zicea să nu îmi mai fie frică că m-o să îmi iasă, să las frica. (…) L-am văzut de două plângând, când au murit câinii.

Îmi spunea să fac ce simt, să nu-mi bat joc. Eu am crescut înconjurat de femei. De când sunt mic mi-a spus că sunt anumite lucruri pe care să le fac, să le vorbesc frumos, să nu le ating, să le respect, să le ofer tandrețe și lucruri pe care bărbații nu le oferă în mod normal, pentru că se simt mai puțin masculini, dar el nu era așa. M-a învățat că un bărbat adevărat plânge și că își ia iubita în brațe și o pupă', a spus Max, pentru sursa citată.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andrei Gheoghe și soția lui, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus la Crematoriul „Vitan Bârzești'. Jurnalistul va fi incinerat sâmbătă

Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Cei care l-au admirat pe jurnalist pot scrie într-o carte de condoleanțe

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

De ce a murit Andrei Gheorghe? Medicii legiști care au efectuat autopsia au spus primele ipoteze

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete