Iulia Albu a avut probleme financiare în adolescență! Mulți nu au știut asta despre ea: „Tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani”

Iulia Albu se numără printre cei mai cunoscuți designeri de modă de la noi. Este celebră pentru stilul său vestimentar excentric, dar și pentru atitudinea pe care o afișează în emisiunile TV sau în interviuri. 

Recent, în cadrul unui interviu pentru viva.ro, Iulia Albu a făcut câteva declarații total neașteptate despre viața pe care a dus-o când era mai tânără. În ciuda aparențelor, chiar dacă oameni ar crede că trăiește o viață perfectă și că nu-i lipsește nimic, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Nimeni nu ar fi crezut că jurata de la emisiunea „Brovo, ai stil' s-a confruntat cu probleme financiare.

Iulia Albu a avut probleme financiare în adolescență

Iulia Albu a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani, și-a dorit să-și cumpere o pălărie care îi plăcea foarte mult, însă tatăl ei nu a vrut să-i dea bani pentru asta. Pălăria costa aproape 2000 de lire, iar tatăl nu și-a putut permite să-i cumpere un asemenea cadou. Ulterior, a plecat de acasă după ce s-a căsătorit și s-a hotărât să se apuce de muncă și trăiască din banii ei.

„Din punct de vedere financiar, cele mai grele momente au fost când mi-am dorit să îmi cumpăr o pălărie, iar tatăl meu nu a vrut să îmi dea bani. Asta pe la vreo 20 de ani. A fost foarte dificil. Era vreo 2000 de lire. Atunci nu era cu euro. A mai fost apoi un moment tare dificil în momentul în care am plecat de acasă de la părinţii mei, m-am căsătorit. A trebuit să trăiesc din banii mei. A durat o perioadă de opt ani. Iar al treilea moment dificil financiar a fost momentul în care am divorţat. Pentu că atunci am abandonat complet avocatura, am luat-o de la zero din nou', a spus Iulia Albu, pentru Viva.ro.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, creatoarea de modă a mărturisit că își dorește ca fiica ei să-i spună „tată' actualului ei iubit, iar acest lucru l-a deranjat fostul ei soț, care a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

„Aș lua poziție, dar mă străduiesc să tac, așa cum am făcut de mai mult de un an… ? Fetița mea îmi spune total diferit și eu o cred, este tot ce contează pentru mine!', a scris Mihai Albu pe Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Luana Ibaka, reacție dură după ce Iulia Albu i-a criticat o ținută: „Îi recomand acestei entităţi otrăvite, să îşi dezvolte studiile şi viaţa sexuală'

Iulia Albu se căsătorește? Declarația care a surprins pe toată lumea: Nu mai e doar iubitul meu!'

Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre relaţia cu fiica sa, Mikaela: „Nu sunt cea mai bună mamă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete