„Formule Creatoare”, cea mai cool expoziție a verii, powered by Qreator

Dacă și tu faci parte dintre cei care nu pleacă în concediu în iulie, atunci îți propunem o expoziție pe care nu trebuie s-o ratezi. 

Spațiul Qreator găzduiește până la 31 iulie, un întreg univers vizual matematico-psihedelic, semnat de Adistu, în care emoțiile geometrice se întâlnesc cu formule estetice neașteptate, într-un show de neratat.

Cei care vizitează în următoarele săptămâni spațiul Qreator vor putea vedea un film VR, printuri digitale pe canvas, instalații video, o piesă vestimentară experimentală.

Potrivit organizatorului, cei prezenți la vernisajul show-ului s-au putut delecta și cu rezultatele artistice ale colaborării audio-video-cinematic-experimentale dintre Adistu și Moduler (unul dintre colaboratorii artistului, cu care a prezentat un proiect inedit, ce explorează legăturile dintre vibrație și ritm, analog și digital, mecanic și organic).

Tot la Formule Creatoare' vei întâlni și rezultatul colaborării dintre Adistu și scenograful Elena Gheorghe, care prezintă o piesă vestimentară cu un pattern cu print fractal, realizat printr-un proces de reacție-difuzie și primul ecran holografic din România.

Adistu: carte de vizită

Adistu e unul dintre cei mai efervescenți artiști digitali români, fiind, totodată, și directorul bine-cunoscutului festival Tripoteca. Arta sa e dominată de jocuri sinestezice pline de culoare, sunete și forme, iar geometria prin care alege să își exprime trăirile e, în general, duală: organizată și haotică, emoțională și matematică, simplă și complexă, vie și statică.

Vernisajul evenimentului „Formule Creatoare' a avut loc pe 9 iulie, dar expoziția rămâne deschisă publicului până pe 31 iulie. 

Material realizat cu sprijinul qreator.ro

Foto: Adistu.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse