Food & fun la Piua – 28 de ateliere pentru copii și părinți

Săptămâna trecută vă povesteam despre târgul care e mai mult decât un târg: Piua! Sigur, pe partea de shopping alternativ vom pleca garantat cu portofelul mai ușor, însă adevăratul motiv pentru care merită să ieșim din casă, cu cei mici cu tot, este programul de activități extra. Faceți rezervări, ne vedem acolo!

INTRARE GRATUITĂ; 24-25 Septembrie | La Impact Hub Unirii | str. Halelor, nr.5. Langă DM Unirii

Eveniment Facebook 

targ Piua

Brunch gourmet de weekend, cu Beautyfood & Friends

Din meniul Beautyfood, e suficient să menționăm tortilla cu brie, mere & nuci. Yumm! Cere apoi o limonadă caldă cu măr copt și plimbă-te pe la deserturi: prăjituri raw fara zahăr, ciocolată cu marțipan, smoothie-uri fresh și tocmai zâmbești fără motiv!

Portret de familie cu maimuțăreli, via Ninina & Amelie Photo Booth

Intrați în cabina Amelie și strâmbați-vă cât puteți de tare! Puneți pozele pe frigider și amintiți-vă cu drag de Ninina și Amelie, cele două branduri deștepte ale unei familii tinere de antreprenori fun, fun, fun! Fugăriți și fotografa Piua: când o prindeți, vă schimbă sigur poza de profil!

Tombolă cu Multumim!' și 50 de cadouri de designer

Tombola cu Mulțumim!' e modul Breslo de a mulțumi tuturor celor ce susțin brandurile alternative. Cele 50 de cadouri surpriză sunt donate chiar de către expozanți. Cumpără ceva, trage un bilețel și vezi cu ce mai pleci acasă!

26 de ateliere, cursuri și spectacole, pentru părinți și copii

Fun, geeky, hippie sau crafty. Artă, știință și joacă la un loc. Studiați-le pe toate sau veniți complet nepregătiți, gata să fiți surprinși. Faceți rezervări, dar nu vă speriați dacă nu mai aveți loc. Găsiți sigur ceva de făcut la orice oră! Program complet pe pagina evenimentului Facebook

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii.

Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual.

În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse