Andi Moisescu îi ia apărarea soției sale, Olivia Steer

andi moisescu si olivia steer

Omul de televiziune Andi Moisescu își susține soția, pe Olivia Steer, în scandalul mediatic în care a fost implicată după ce a făcut mai multe declarații controversate cu privire la medicina modernă.

Conform ziarului Ring, care citează revista Plafar, Andi Moisescu a declarat că soția lui a fost linșată mediatic pentru părerile exprimate pe rețelele de socializare.

'Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule', a spus Andi Moisescu. 

El a mai declarat că ține cont de părerile Oliviei Steer și că mănâncă ce gătește soția lui, însă uneori alege și mâncare mai puțin sănătoasă.

Olivia Steer este adepta nutriției raw-vegane, iar în ultimul timp a stârnit nenumărate controverse în media prin părerile exprimate în legătură cu medicina modernă. Ea promovează tratamentele naturiste, este împotriva vaccinurilor și, de curând, a declarat că mamografia nu este o investigație necesară femeilor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber