Florentina Fântânaru părăsește Antena Stars. Cu ce post de televiziune a semnat prezentatoarea: „Este un alt proiect, îmi doresc să fie o noutate”

Vezi pozele

Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii de „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, părăsește postul de televiziune după 11 ani. Prezentatoarea s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei, dar nu va renunța la formatul axat pe interviuri.

Emisiunea ei era difuzată în fiecare weekend de la ora 13:00. Florentina Fântânaru va părăsi Antena Stars, pentru un alt post de televiziune din cadrul aceluiași trust Intact Media Group, este vorba despre Antena 3.

„Proiectul Dincolo de aparențe se închide pentru mine. În acest weeekend (24 – 25 februarie) vor fi ultimele ediții la Antena Stars', a declarat Florentina Fântânaru pentru Paginademedia.ro.

Florentina Fântânaru părăsește Antena Stars

Începând cu data de 3 martie, prezentatoarea va avea o emisiune tot în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 14.00. Florentina Fântânaru a mărturisit și de ce s-a hotărât să facă această schimbare în viața ei.

„Emisiunea va avea același format, cu același tip de invitați. Nu se va mai numi însă „Dincolo de aparențe'. Mă duc să fac ce știu cel mai bine: interviu. Vor fi interviuri pline de emoție, din care să ai ce învăța. Povești de viață. Încerc să îi determin pe invitați să-și spună poveștile de viață – unele fericite, altele mai puțin fericite sau triste, dar din care, ca telespectatori, să învățăm ceva,' a mărturisit Florentina Fântânaru, pentru paginademedia.ro.

În luna ianuarie a acestui an, emisiunea a avut o audiență medie de 122.000 de telespectatori în medie pe minut la nivel național.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Știrea falsă care a șocat tot globul! Adevărul despre moartea lui Sylvester Stallone și problemele sale de sănătate

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu? El este tatăl celui de-al treilea copil al ei

Trei secrete bine ascunse ale Claudiei Cardinale. Puțini știu aceste lucruri despre celebra actriță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri