Cine este noul iubit al Elenei Băsescu? El este tatăl celui de-al treilea copil al ei

Elena Băsescu este mai fericită ca niciodată și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Ea este însărcinată în trei luni și a anunțat mare veste, chiar pe pagina sa de Facebook, după mai multe speculații apărute în presă în ultimele zile.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu este însărcinată în trei luni cu noul său iubit, pe nume Cătălin Tomata, care va fi tatăl celui de-al treilea copil al său. Se pare că cei doi au decis să-și oficializeze relația, chiar în luna decembrie a anului trecut.

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu?

Cătălin Tomata este un tânăr cu 12 ani mai tânăr decât Elena, în vârstă de 25 de ani și este patronul unui restaurant de fițe din București. Se pare că cei doi nu sunt deloc deranjați de diferența de vârstă și se înțeleg chiar foarte bine. În ultima perioadă, cei doi au fost surprinși de mai multe ori pe stradă împreună, însă nu niciunul dintre ei nu a confirmat oficial faptul că așteaptă un copil.

Astăzi, însă, Elena Băsescu a dat marea veste chiar pe pagina ei de Facebook.

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu', a scris Elena Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Traian Băsescu la aflarea veștii

Traian Băsescu a reacționat imediat după ce fiica lui cea mică a anunțat că este însărcinată. Fostul președinte al României a postat un mesaj pe pagina sa de socializare la scurt timp după anunțul fetei sale, prin care a felicitat-o pe Elena Băsescu.

„Mare bucurie! Anul acesta se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele, Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!' a scris Traian Băsescu pe pagina sa personală de Facebook.

Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, o fetiță pe nume Sofia, care nu a împlinit încă 4 ani, și un băiat pe nume Traian, de 2 ani. Mariajul Elenei Băsescu cu Syda s-a încheiat în luna septembrie a anului 2016, după patru ani de căsătorie.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Iată primele declarații ale fiicei fostului președinte Traian Băsescu despre sarcină

Lili Sandu a mărturisit că după și-a schimbat stilul de viață, corpul ei s-a transformat! Când se văd primele rezultate după o dietă?

EXCLUSIV Elena Băsescu: Sofia Anais, un vis împlinit

A murit Cristi Toporan, fostul iubit al Elenei Basescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete