Știrea falsă care a șocat tot globul! Adevărul despre moartea lui Sylvester Stallone și problemele sale de sănătate

Vezi pozele

Ieri dimineață o știre falsă care a circulat pe internet a îngrozit o mulțime de oameni. Pe Facebook au circulat mai multe imagini care anunțau moartea actorului american Sylvester Stallone.

În mediul online a circulat zvonul că Sylvester Stallone ar fi murit din cauza unui cancer de prostată. Din fericire, însă, această informația a fost falsă și se pare că scopul distribuirii unei asemenea știri a fost acela de a promova cel mai nou film al actorului, care se numește „Creed2', în care Sylvester Stallone a primit rolul principal.

Pe Facebook a fost distribuită o postare în care actorul apare fără păr și pare foarte slăbit și obosit, iar l-a scurt timp s-a spus că acesta a murit din cauza unui cancer de prostată. Mai mult decât atât, alţii au spus însă că Sylvester Stallone a murit din cauza unei supradoze cu medicamente. În seria „Creed', Stallone îl interpretează pe Rocky Balboa.

Adevărul despre moartea lui Sylvester Stallone

Aceasta nu a fost prima dată când pe internet au apărut știri false despre moartea lui Sylvester Stallone. Același lucru s-a întâmplat și în anul 2016, când s-a anunțat pe internet că actorul ar fi murit în urma unui accident rutier.

O mulțime de oameni au share-uit postarea despre moartea actorului pe rețelele de socializare și și-au exprimat revolta în legătură cu acest subiect.

„Chiar a murit Sylvester Stallone sau Facebook minte din nou?', a spus un internaut, potrivit spynews.ro.

„Răspândiți numai știri false. Sylvester Stallone nu a murit', a spus un altul. „Vai, chiar am crezut pentru o clipă că a murit…', a mai spus cineva.

În producția „Creed 2' joacă și pugilistul de origine română Florian Munteanu, care interpretează rolul lui Viktor Drago. Povestea filmulul se centrează pe lupta dintre Rocky Balboa, interpretat de Sylvester Stallone și fiul lui Apollo Creed, jucat de Michael B. Jordan.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Sylvester Stallone, probleme cu legea. Actorul este acuzat că ar fi violat o femeie

Cum arată dieta Melaniei Trump? Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii pentru a avea o siluetă de invidiat

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu? El este tatăl celui de-al treilea copil al ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri