Noi detalii în cazul crimei de la metrou: ce a postat criminala pe facebook

crima de la metrou

În cazul crimei de la metrou care a avut loc pe 12 decembrie pe peronul stației Dristor 1, apar noi informații halucinante despre autoarea crimei. Magdalena Șerban, 36 de ani, a fost reținută de autorități la doar câteva ore după ce a împins o tânără de 25 de ani în fața garniturii de tren.

Conform www.libertatea.ro, aceasta a recunoscut că ea este persoana surprinsă de camerele video, dar, în afară de această mărturisire, anchetatorii nu au putut scoate mai multe informații de la ea, aceasta fiind incoerentă.

Cea mai plauzibilă ipoteză a anchetatorilor este aceea conform căreia femeia are grave probleme psihice. În sprijinul acestei afirmații vin câteva postări ale criminalei pe pagina de facebook. În noiembrie, aceasta făcea public pe rețeaua de socializare că are o malformație sexuală și că a fost abuzată de fratele ei. Mesajele halucinante ale femeii ar fi putut ridica semne de întrebare celor 300 de prieteni virtuali din listă.

Citește și Prima reacție a tatălui fetei ucise la stația de metrou Dristor 1

Pe 17 noiembrie, Magdalena Șerban scria următoarele: “Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Șerban Lucian care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliție, Interpol, Cedo, Parchetul Militar… sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”.

Iată și restul mesajelor postate de criminală în cursul lunii trecute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri