Filme romantice de Crăciun care îți vor relaxa sufletul

Magia filmelor de Crăciun nu este doar pentru copii. Există ceva în amestecul de voie bună, pături pufoase, miracole de sărbători și urări de bine care fac de Crăciun un fundal perfect pentru romantism. Cele mai bune filme romantice de Crăciun au multe din aceleași elemente ca cele mai bune comedii romantice.

Există dorința de liniște, identități greșite, dușmanii jurați care se dovedesc a fi iubiri adevărate și întâlnirile „false' care se dovedesc a fi ceva mai mult.

Filme romantice de Crăciun care îți vor relaxa sufletul

Love Hard (2021) – Aroma iubirii. O parte din distracția sărbătorilor este să obții ceva la care nu te așteptai, cu excepția cazului în care ești într-o aplicație de întâlniri și îți dai seama că ai fost „prins'. În Love Hard, un editorialist de întâlniri din LA zboară la New York pentru a întâlni pe cineva pe care l-a cunoscut pe un site de întâlniri, doar pentru a descoperi că a comunicat cu altcineva, care spune că-i va face cunoștință cu tipul visurilor ei dacă se preface că fii mai întâi că este iubita lui de sărbători.

Un castel de Crăciun (2021). În acest film, o scriitoare încearcă să scape de un scandal din Statele Unite călătorind în Scoția, unde intenționează să cumpere un castel care are o legătură cu bunicul ei. În timpul perioadei de împuternicire legală, ea trebuie să locuiască cu Ducele care deține castelul. Bineînțeles, ei încep o serie de discuții în contradictoriu, dar există încă șansa ca magia Crăciunului să-și facă treaba.

Single all the way (2021) – O, băiat frumos! – Ah, vechea premisă falsă-întâlnire-pentru-sărbători – pare atât de plauzibilă, totuși pregătește scena pentru atâtea iluzii. Aici, cei mai buni prieteni Peter și Nick pretind că sunt întâlnirile de vacanță ale celuilalt, dar familia lor are alte planuri. „Puteți să vă așteptați la spectacol, vin, Moș Crăciun, puțină înșelăciune, o mulțime de binefaceri și Jennifer Coolidge', a spus vedeta Michael Urie pentru Entertainment Weekly.

Iubit de sărbători (2020) – Obosită să audă comentariile pline de milă ale familiei ei cu privire la viața ei amoroasă, Sloane (Emma Roberts) acceptă să aducă un plus-unu platonic (Luke Bracey) la fiecare eveniment de vacanță (alias „sărbătoare') timp de un an. Dar cât timp pot rămâne lucrurile platonice?

Crăciun în California (2020) – El este un fiu bogat al unui magnat imobiliar trimis să încheie o afacere cu terenuri pentru a cumpăra o fermă de stat. Ea este proprietara încăpăţânată a fermei de lapte care refuză să vândă. Când sosește, ea îl confundă cu un nou stăpân la fermă și lucrurile escaladează de acolo. Dacă aceste personaje te atrag, a apărut în 2021 și partea a doua, Crăciun în California: Luminile Orașului.

Vacanță în sălbăticie (2019) – După ce a fost părăsită de soțul ei, Kate își ia singură a doua lună de miere planificată găsind o nouă dragoste pentru viață (și un pilot frumos) pe drum.

Un cavaler de Crăciun (2019) – Ea este profesoară de liceu, el este un cavaler medieval transportat în statul Ohio modern. Nu este o întâlnire obișnuită-drăguță, dar este o comedie romantică distractivă.

Toate filmele selectate le puteți găsi pe Netflix.

Crăciun fericit! 🙂

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber