Cele mai neinspirate și oribile cadouri de Crăciun primite de oameni

Crăciunul bate la ușă, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi fie au cumpărat deja cadourile, fie urmează să le achiziționeze în încercarea de a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri frumoase și pline de semnificație.

Cu siguranță, Crăciunul nu este doar despre lucrurile pe care le primim, dar cui nu-i place să primească ceva ce și-a dorit cu adevărat? A face cadouri și a primi cadouri oferă multă bucurie, mai ales când vezi chipul persoanei dragi surprinse plăcut de ceea ce a primit.

Cu toate acestea, uneori, cadourile pe care le primim pot fi destul oribile și dezamăgitoare.

Un utilizator de pe rețeaua Reddit a cerut online celor care-i văd mesajul să povestească care au fost cele mai oribile cadouri pe care le-au primit vreodată.

O mulțime de oameni s-au grăbit să împărtășească experiențele dezamăgitoare pe care le-au trăit în copilărie legate de cadourile de la Moșu.

Care dintre aceste cadouri vi se pare cel mai oribil? Poate ai și tu propria poveste de împărtășit…

COMPLET NEPOTRIVIT

Primul cadou oribil a fost un DVD cu episodul 4 sau 5 din seria Fast and Furious. Nu m-am uitat niciodată nici măcar o secundă la acea serie. Apoi, anul următor, cineva mi-a adus de o pereche ieftină de mănuși de șofer din piele artificială. Erau cu două mărimi mai mici iar eu nu eram șofer.

DE LA O MĂTUȘĂ

Am primit un set de cuțite pentru unt în miniatură cu fructe și legume din ceramică ștanțate pe mânere. Le-am primit de la o mătușă care a ținut să precizeze că sunt „atât de greu de găsit!!!' Aveam șapte ani…

VIITORUL SUNĂ… BINE?

Când aveam opt ani, am primit câteva prosoape de bucătărie.

FRUSTRARE

Eu am primit un calendar cu Lamborghini. Fratele meu a primit o chitară și un amplificator. Cele două surori ale mele au primit câte o bicicletă. La naiba, de atunci urăsc Lamborghini…

ORIENTARE

Când aveam vreo 13-14 ani, un unchi mi-a adus de Crăciun o carte ciudată. Se numea… KamaSutra.

MESERIA E BRĂȚARĂ DE AUR

Anul trecut, mama mi-a cumpărat un deschizător de conserve. L-a împachetat frumos și mi l-a dat când toată lumea era adunată și făcea schimb de cadouri, astfel încât toți să vadă și să râdă împreună cu ea. Din nefericire, ea a fost singura căreia i s-a părut amuzant, toți ceilalți au spus că a fost o glumă neinspirată.

SOCOTEALA DE ACASĂ…

O fostă mi-a dat un inel de logodnă… pentru ea, în ideea că îl voi folosi să o cer în căsătorie. Mi-a dat, de asemenea, instrucțiuni specifice despre cum și când ar trebui să o fac, precum și prevederi că ea va fi cea care va planifica nunta noastră. Aveam o relație groaznică și plănuisem să mă despart de ea imediat după vacanță (ceea ce am făcut). Nu puteam înțelege cum a crezut că suntem aproape de a ne căsători și, odată ce totul s-a terminat, mi-am dat seama de ceea ce toată lumea încerca să-mi spună timp de 3 ani – eram într-o relație abuzivă. Totuși, cine naiba cumpără un inel pe care să i-l dea cineva înapoi? Este pur și simplu un cadou prost.

ECONOMIE

Am primit sticluțe mici cu șampon și gel de duș luate de la un hotel ieftin.

NU E PENTRU CINE SE POTRIVEȘTE CI PENTRU CINE SE NIMEREȘTE

Când aveam 10 ani, bunicii mi-au dat de Crăciun o valiză desfăcută. Din motive de comoditate, au folosit acea valiză pentru cadourile împachetate pentru surorile mele.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber