David Beckham îl susține pe prințul Harry în procesul de separare de familia regală: „Sper doar ca Harry să fie OK”

Meghan Markle și prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Aproape două luni au trecut de când prințul Harry (35 de ani) și soția lui, fosta actriță Meghan Markle (38 de ani), au anunțat că își doresc să se separe de familia regală britanică.

Meghan și Harry vor renunța oficial la rolul de membri seniori ai familiei regale a Marii Britanii începând din primăvara anului acesta.

David Beckham îl susține pe prințul Harry: „Sper doar ca Harry să fie OK”

Fostul jucător de fotbal David Beckham (44 de ani) i-a luat apărarea prințului Harry într-una dintre ultimele sale declarații din presă.

„Harry este un prieten, știi, și suntem foarte mândri de familia regală”, spune David, care îl cunoaște pe Harry de cel puțin 10 ani și care a participat, alături de soția lui, creatoarea de modă Victoria Beckham, la nunta prințului cu Meghan Markle din luna mai a anului 2018.

„Știi, sunt un mare susținător al membrilor familiei regale. Și să-l văd maturizându-se într-un tată atât de grozav, știi, este ceva ce a iubit dintotdeauna [să devină tată].

Sper doar ca Harry să fie OK și să fie cel mai bun tată și văd că asta se întâmplă deja.”

Regina Elisabeta a II-a îi susține

La jumătatea lunii ianuarie, regina Elisabeta a II-a a publicat un mesaj oficial prin care a declarat că susține întru totul decizia nepotului ei.

„Întreaga familie susține dorința lui Harry și a lui Meghan de a-și construi o nouă viață.

Deși am fi preferat ca ei să rămână membrii full-time ai familiei regale, respectăm și înțelegem dorința lor de a trăi independent ca familie, rămânând totodată o parte valoroasă a familiei mele.”

„Soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție”

Regina a reiterat dorința cuplului de a nu „mai depinde de bani publici în noua lor viață”.

Dependența perechii de banii plătitorilor de taxe a fost adesea un motiv de critică dură a presupusului lor stil de viață extravagant.

„S-a ajuns, așadar, la un acord. De acum înainte, soții Sussex vor traversa o perioadă de tranziție în care vor locui atât în Canada, cât și în Marea Britanie”, mai spune regina.

„Acestea sunt chestiuni complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve. Mai sunt câteva lucruri de clarificat, dar am cerut să se ajungă la o decizie finală în zilele imediat următoare.”

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Actrița Gwyneth Paltrow, măsuri de precauție împotriva coronavirusului în drum spre Paris

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Cum s-au cunoscut David și Victoria Beckham? Cuplul este căsătorit de 20 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete