Fiica Deei și a lui Dinu Maxer a luat varicelă de la fratele mai mare. „Erupțiile sunt pe tot corpul”

Deea (29 de ani) și Dinu Maxer (44 de ani) au devenit vineri, 18 octombrie, părinții unei fetițe perfect sănătoase căreia i-au ales numele Maysa.

Artista a născut prin cezariană, iar operația nu a fost simplă, potrivit declarațiilor făcute de cuplu.

În noaptea de joi spre vineri, Deei Maxer i s-a rupt apa. Operația de cezariană a fost cu mici complicații, după cum au povestit cei doi. Cuplul mai are împreună un fiu, Andreas, în vârstă de 8 ani.

Fiica Deei și a lui Dinu Maxer a luat varicelă de la fratele mai mare. „Erupțiile sunt pe tot corpul”

De curând, artista a dezvăluit că fiica ei, Maysa, a luat varicelă de la fratele mai mare. Părinții micuței sunt puțin speriați de cele întâmplate, deși forma de varicelă este una destul de ușoară, iar Maysa se simte bine.

„Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luăm de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați.

Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul, însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice”, a scris Deea Maxer pe Facebook, potrivit Libertatea.

Deea Maxer nu mai poate avea copii

În urmă cu ceva timp, invitați în platoul emisiunii Agenția VIP, Deea și Dinu au vorbit despre episodul neplăcut petrecut la nașterea fiicei lor, mărturisind ca artista nu va mai putea rămâne însărcinată.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute.

A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer, potrivit VIVA!, citată de Libertatea.

„Mi s-au spart varicele de pe organele interne”

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație.

M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat și nu mi-am mai simțit picioarele. Eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase.

A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd? Pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: «Bună dimineața și bine ai venit pe lume!». S-a întâmplat la 6:54 de minute.

După ce au înfășat-o, mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat, mi-a fost frig, aveam frisoane.

A fost un moment senzațional, n-o să îl uit. Când a pus-o lângă mine, s-a mai liniștit, n-a mai plâns.

Din momentul acesta, operația a mai durat încă o oră și. Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie.

Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează.

Într-un final, m-au cusut și m-au dus apoi la Reanimare”, a povestit Deea Maxer.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete