Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Dana Săvuică

Luna aceasta, mai exact pe 23 ianuarie, Dana Săvuică va împlini vârsta de 50 de ani, aniversare pe care o va sărbători în vacanță în Brazilia.

Înainte de asta însă, fostul model își va face câteva intervenții estetice. După ce a rezolvat problema cearcănelor și a liniilor fine din jurul ochilor, dar și din jurul nasului (n.r. – Bunny Lines – ridurile iepurelui) cu botox, Dana a acordat recent atenție zonei decolteului.

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

„Plec săptămâna viitoare în Brazilia, unde îmi voi sărbători ziua de naștere. Zilele trecute l-am vizitat la clinică pe domnul doctor pentru a urma o procedură de rejuvenare a pielii decolteului.

În Brazilia voi purta rochii și costume baie care vor descoperi această zonă. Ca femeie, este foarte important să îngrijim această zonă din timp, așa cum procedăm și cu tenul.

Asta pentru că va fi prima care va trăda vârsta, alături de pielea mâinilor (…)”, declară Dana Săvuică, potrivit Libertatea.

Cum își îngrijește Dana Săvuică pielea?

„Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar, cu toate astea, se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice.

Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului. Plus că noi, femeile, mai facem o prostie.

Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi.

Pentru că se usucă și se deshidratează pielea (…)”, a mai declarat Dana Săvuică.

Dana a mai apelat, în urmă cu o lună, și la o intervenție în zona genunchilor

Cu doar o lună în urmă, Dana mărturisea că a apelat şi la o intervenţie în zona genunchilor.

„Vobeam cu medicul despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor.

Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut.

Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute. Din acest motiv, m-a preocupat această problemă.

Sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare. Din fericire, m-am înșelat”, povestea atunci Dana Săvuică.

Foto: Instagram

Citește și:

Arthur Chatto, vărul sexy al lui William și Harry, decis să spele imaginea Familiei Regale Britanice. Ce decizie a luat tânărul

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete