Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată. Întreg scenariul a fost schimbat pentru ea!

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată în 6 luni. Va deveni mamă pentru prima oară și având în vedere că este unul dintre personajele principale ale serialului, întreg scenariul a fost schimbat pentru ea.

Pe lângă succesul pe plan profesional, acum, Oana Cârmaciu mai are încă un motiv de bucurie. Frumoasa actriță este însărcinată pentru prima oară.

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată

Sarcina nu a împiedicat-o pe Oana Cârmaciu să continue filmările pentru serialul Sacrificiul, iar pentru ca totul să decurgă perfect normal, întreg scenariul a fost schimbat. Astfel, Ioana Popescu, personajul căruia îi dă viață în film, se pregătește să aducă pe lume un copil

“Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin pe parcursul sarcinii până acum.”, a spus Oana Cârmaciu.

Deși sarcina este destul de avansată, Oana Cârmaciu a mărturisit că starea de sănătate îi permite să își continue proiectele profesionale. Mai mult decât atât, actrița nu s-a confruntat nici cu grețuri sau pofte alimentare, astfel că poate traversa această perioadă fără prea multe bătăi de cap.

“Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță. În rest, nu am renunțat la nicio activitate pe care o aveam și înainte. Sunt foarte multe senzații și sentimente pe care nu le pot descrie și pe care nu cred că le-aș fi putut trăi prin niciun fel de altă experiență. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jurul ei”, a adăugat actrița.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oana Cârmaciu.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Andreea Berecleanu, la un pas de exmatriculare în timpul generalei: „A fost destul de greu pentru ai mei'

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani'

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale! Ce vor fi obligați să facă cei doi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete