Femeia Peşti, un tumult de stări conflictuale

 

sirena-femeia-pesti

Femeia Peşti este de departe sensibila zodiacului. Aţi întâlnit vreo reprezentantă a sexului frumos născută în zodia Peştilor?

V-a fost greu să o citiţi? De regulă le recunoaşteţi după mersul feminin, privirea visătoare, am spune uşor adormită. Este aşa pentru că tot timpul visează cu ochii deschişi şi călătoreşte în lumi numai de ea ştiute.

Citeşte şi De ce nativele din Pești sunt femei excepționale

Femeia Peşti şi spiritualitatea

 • Unii astrologi spun că Iisus s-ar fi născut în zodia Peştilor. Nu ştim ce să credem dar poate acesta este motivul pentru care multe persoane născute în zodia Peştilor au o mare aplecare spre credinţă.
 • Fiind un semn dual şi mutabil, femeia Peşti este tot timpul în război cu propria conştiinţă – într-o parte spre latura materială a vieţii, spre plăceri şi poate în unele cazuri desfrâu, alcool şi alte lucruri interzise, iar în cealaltă parte, la extremă, femeia Pești este veşnic bântuită de culpe, îndoieli, într-un mare război al conştiinţei. Ascendentul ar putea să o ajute să ajungă la un echilibru cu sinele.
 • Îndreptarea spre sursa primordială a vieţii – Dumnezeu –  o ajută pe Femeia Peşti să ajungă oarecum la un echilibru, asta daca nu cumva abordează tema religiei într-un mod habotnic. După cum ştiţi niciodată nu sunt bune extremele, întotdeauna trebuie ajuns la un echilibru între ceea ce eşti şi ceea ce vrei să fii.
 • Dacă o nativă din această zodie este o fire veselă, sociabilă, îi place să se îmbrace colorat să aibă activităţi culturale nu-şi poate ignora aceste lucruri care pe ea o fac fericită şi să devină brusc o persoană posacă, îmbrăcată cu straie închise la culoare, neîngrijite, cu alte cuvinte să renunţe la feminitate şi zâmbet.
 • Chiar dacă vor fi perioade când se va îndepărta de Dumnezeu, nativa Peşti va reveni asupra credinţei în valuri succesive. Tot timpul va învăţa altceva din acest fenomen al credinţei.

Viaţa zbuciumată a unei femei  în zodia Peşti

 • Reprezentantele acestei zodii au o viaţă destul de intensă, trec prin multe cumpene în viaţă, unele poate au mai multe căsătorii, altele îşi găsesc cu greu un partener stabil deoarece fiind firi sensibile, artistice, atrag exact opusul lor.
 • Intuiţia este un punct cheie al femeii Peşti, înţelegând lucruri care de multe ori nu sunt spuse. Ea reuşeşte foarte uşor să citească oamenii, însă, din păcate nu ţine seama de multe ori de ce îi spune acest simţ.
 • Dacă vrei o prietenă pe viaţă cunoaşte o astfel de femeie. Indiferent ce rele i-ai făcut sau în ce stare o găseşti ea se va sacrifica pentru binele tău şi al familiei.
 • O femeie în această zodie după ce a atins maturitatea începe să caute în interiorul ei şi să scoată din caseta amintirilor tot felul de amintiri dureroase, însă acest lucru o ajută să afle cine este şi să-şi reclădească o nouă viaţă.
 • Indiferent de cât de greu îi este tot timpul, ajutată probabil de providenţă ea cade tot timpul în picioare.
 • Pare ciudat dar bărbaţii din această zodie sunt mult mai ancoraţi în latura materială şi sunt mult mai introvertiţi, iar la capitolul adevăr stau destul de prost.
 • Unei native născute în acest semn zodiacal nu-i place minciuna, falsitatea şi este poate din acest motiv o fire justiţiară.
 • Zâmbetul unei reprezentante a Peștilor este inconfundabil, ea râde cu ochii şi-ţi transmite interiorul ei. Dacă treci printr-o pasă proastă alege să vorbeşti cu această doamnă Peşti, considerată de mulţi “mama răniţilor”.
 • Puţine persoane o înţeleg din cauza stărilor antagonice prin care trece destul de des. Problemele întâmpinate de-alungul vieţii s-ar putea să o transforme pentru o perioadă într-un arici pe care clar nu ai vrea să-l înţepi, de fapt, frustrările, greutăţile, eşecurile au condus la asta.
 • Dacă îşi dă seama ar putea să înceapă să lucreze cu ea pentru a redeveni ceea ce a fost, un spirit liber, plin de iubire către semenii săi.

Partenerii femeii Pește

Firea sensibilă o face de multe ori să-şi aleagă parteneri nepotriviţi, pentru că ea simte nevoia de protecţie, tandreţe, calm dar şi de un bărbat cu care să se înţeleagă din privire, care să simte ce gândeşte ea. Cam greu, căci nimeni nu e perfect.

 • Deşi se spune că femeia din Pești se înţelege cel mai bine cu nativii din zodiile de apă, Racul şi Scorpion, lucrurile nu stau chiar aşa. Prea multă sensibilitate la ambii parteneri nu face decât să dăuneze cuplului.
 • Femeia Peşti poate trăi mari pasiuni cu cei născuţi în zodiile de foc, Berbec, Leu sau Săgetător.
 • Poate visa cu ochi deschişi alături de un bărbat în Vărsător sau poate coborî cu picioarele pe pământ cu ajutorul unui bărbat din zodia Fecioară, Capricorn.

Citeşte şi Nascut in Zodia Pestilor? Iubeste-l neconditionat!

Sursa foto: 123rf.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop