Ce ne rezervă astrele în săptămâna 5-11 decembrie

horoscop

Săptămâna 5-11 decembrie este una extrem de bună mai ales pentru luarea unor decizii, fie că este vorba despre relația cu partenerul, despre bani sau despre carieră. Contextul astral vă este favorabil în acest sens, așa că ascultați-vă intuiția și luați deciziile cu curaj și fără regrete.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii este benefic relației de cuplu. Sunteți foarte încrezători, vă înțelegeți mai bine ca niciodată cu partenerul, iar prilejurile de socializare apar la tot pasul. Este un moment prielnic să analizați de la distanță celelalte cupluri cu care vă întâlniți, să vedeți ce funcționează și ce nu funcționează în cazul lor, să vedeți ce puteți aplica și în relația voastră pentru a o îmbunătăți. Folosiți-vă de aceste ieșiri cu prietenii pentru a vă consolida relația cu partenerul de cuplu.

TAUR

În această săptămână, va trebui să luați niște decizii importante în ceea ce privește banii, bugetul familiei. Aveți planuri mari, însă aveți grijă că apropierea sărbătorilor vă poate da peste cap planurile. Consultați-vă cu partenerul de viață și puneți pe hârtie fiecare lucru pe care urmează să îl achiziționați, pentru a obține o imagine de ansamblu a cheltuielilor pe care le veți face în perioada următoare. Nu este o perioadă favorabilă împrumuturilor bancare, însă puteți să consultați ofertele băncilor și să faceți demersurile necesare obținerii unui credit la începutul anului.

GEMENI

Romantismul și distracția sunt cuvintele de ordine ale săptămânii. Nu, nu vă imaginați că astrele v-au pregătit o săptămână fără bătăi de cap, însă ocaziile de socializare nu vor lipsi și, dacă onorați invitațiile, veți reuși să vă relaxați și să uitați de stresul acumulat peste zi. Este o perioadă favorabilă demarării micilor afaceri. Analizați piața, consultați-vă cu prieteni care se pricep puțin la afaceri, apoi luați taurul de coarne și fiți încrezători. Astrele sunt de partea voastră.

RAC

Contextul astral este prielnic… curățeniei. Da, ați citit bine, curățenie în case, în suflete, în relații. Voi știți mai bine ca oricine care oameni din anturajul vostru vă trag în jos, în prezența căror oameni nu vă simțiți bine. Este timpul să renunțați la relațiile toxice fără niciun regret. Succesul vă este asigurat dacă mai triați din persoanele care vă înconjoară. Probabil că sintagma “vampir energetic” nu vă este complet necunoscută. Scăpați de ei cât mai repede.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop