Felul în care te îmbraci spune multe despre tine. 3 articole vestimentare care îți trădează personalitatea

Hainele pe care le purtăm trădează multe lucruri despre noi și despre personalitatea noastră. Aspectul pe care îl afișăm reflectă o poveste. Dacă ești conștientă care este acea poveste, o vei putea controla mai bine și vei putea transmite celor din jur mesajul pe care ți-l dorești. Iată care sunt categoriile vestimentare care reflectă cel mai bine personalitatea noastră:

  1. Lenjeria intimă

Fiecare femeie are propriul stil când vine vorba de lenjeria pe care o poartă. Însă nu orice articol de lenjerie este reprezentativ pentru personalitatea ta. Tipul de lenjerie intima care te caracterizează e cel pe care îl preferi. Iar gusturile tale spun mai multe decât crezi.

Culoarea pe care o alegi pentru lenjeria ta este chiar mai importantă decât designul. Aceasta poate să reflecte aspecte ale personalității tale. Conform Clovia, culoarea lenjeriei e un bun indicator al temperamentului:

Negrul indică o personalitate puternică, curajoasă, admirată de cei din jur pentru ambiția sa. Totodată, e o persoană care obișnuiește să domine în relații, dar care își ascunde sentimentele.

Albul e o culoare asociată cu inocența, puritatea. Poate să reprezinte și un nou început. Femeile care poartă alb sunt încrezătoare, dar și foarte romantice în același timp.

Roșul e o culoare apreciată de femeile pasionale și carismatice; reprezintă entuziasm și curaj, chiar până la impulsivitate. Aceste femei sunt energice și se găsesc mereu în centrul atenției.

Culorile vii pot să indice un caracter jovial, plin de spirit de aventură. Aceste femei sunt sufletul oricărei petreceri și sunt foarte populare în rândul prietenilor.

  1. Îmbrăcămintea de exterior

Când plouă sau este mai frig afară, pardesiul devine unul dintre cele mai importante articole vestimentare, pentru că va fi purtat foarte des. Este, deci foarte important să te asiguri că te reprezintă. Fie că e o jachetă, un trenci sau un pardesiu, haina pe care o porți le dă celor din jur indicii despre cine ești.

Pardesiele sunt purtate de femei active, în pas cu moda, dar orientate în același timp și către carieră. Sunt persoane pragmatice, dar cu un simț estetic foarte dezvoltat, în același timp.

Trenciurile sunt purtate, de regulă, de femeile active, dinamice, care știu cum să obțină ceea ce își doresc de la viață. Acestea sunt persoane energice, dar rezervate și conservatoare, în același timp.

Cardiganele sunt alese de femeile practice, dar stilate în același timp. Sunt spirite libere, vesele, dar cu un simț foarte dezvoltat al răspunderii. Aceste persoane sunt preocupate de imaginea lor, însă nu în detrimentul confortului personal.

Jachetele sau gecile sunt preferate, de obicei, de spiritele libere, tinere, pline de energie. Aceste femei au umor, spirit de aventură și apreciază fiecare moment al vieții, lucru care le face foarte sociabile cu cei din jurul lor.

  1. Rochiile

Rochiile pe care le porți arată multe despre felul în care te vezi pe tine însăți. Există o infinitate de modele de rochii, însă tocmai această varietate în designul acestora face ca alegerea ta să fie atât de personală. Totul ține de imagine, iar imaginea pe care o arăți celor din jur e o oglindă către felul în care gândești.

Imaginea pe care le-o arătăm celor din jur corespunde cu felul în care vrem să fim văzuți. Rochiile lungi, elegante, trădează gusturile unei femei rafinate, preocupate de aspectul său și felul în care e percepută de cei din jur.

În rochiile casual se regăsește adesea un temperament relaxat, vesel și optimist. Rochiile scurte și confortabile, de tip casual, sunt purtate în special de femeile sociabile, lipsite de griji, care se simt bine în pielea lor.

Rochiile medii, în culori pastelate, trădează o personalitate romantică, poate chiar ușor inocentă, care apreciază lucrurile frumoase din viață și știe să găsească bucurie în tot ceea ce face.    

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse