Felicitarea de Crăciun a lui Meghan Markle și a prințului Harry este adorabilă! Fiul lor Archie se află în centru!

Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) tocmai au adus zâmbete pe chipul tuturor urmăritorilor lor Crăciunul acesta.

Ducele și ducesa de Sussex au oferit o nouă fotografie alături de fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor (8 luni), în forma unei felicitări de Crăciun.

GIF-ul (o abordare foarte actuală și modernă) a fost publicat în mediul online de către contul de Twitter The Queen’s Commonwealth Trust (organizație), alături de descrierea:

„Publicăm doar cea mai dulce felicitare de Crăciun de la președintele și vice-președinta noastră, ducele și ducesa de Sussex. Crăciun fericit, tuturor!”.

Felicitarea de Crăciun a lui Meghan Markle și a prințului Harry este adorabilă! Fiul lor Archie se află în centru!

În fotografia alb-negru, micuțul Archie se află în centru în timp ce mândrii lui părinți îl privesc cu bucurie. Toți cei trei membri ai familiei regale sunt așezați în fața unui brad de Crăciun.

Potrivit reporterului regal Omid Scobie, fotografia a fost surprinsă de buna prietenă a lui Meghan, Janina Gavankar, actriță care apare în noul serial Apple TV, The Morning Show, alături de Jennifer Aniston și Reese Witherspoon.

Urmăritorii cuplului regal nu vor vedea aceste imagini și în formă fizică, perechea optând pentru o felicitare electronică, o variantă mai benefică mediului înconjurător.

Imaginea este una dintre puținele care surprind viața privată a cuplului regal. În ultimul an și jumătate de când sunt căsătoriți, proaspeții părinți au publicat fotografii de la nunta lor și din numeroasele vizite în interes de serviciu, rareori oferind detalii despre viața din intimitatea propiului cămin.

Unde petrec Meghan Markle și prințul Harry sărbătorile de iarnă?

La doar câteva săptămâni după ce au celebrat Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii alături de mama ducesei, Doria Ragland, un purtător de cuvânt a confirmat că ducii de Sussex vor petrece Crăciunul alături de fiul lor în Canada.

Weekendul trecut, 21-22 decembrie, prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a binevenit cuplul regal printr-un mesaj publicat în mediul online.

Ducesa de Sussex a locuit o bună perioadă de timp în Canada, unde a filmat serialul TV de mare succes Suits, înainte de a se muta în Marea Britanie alături de soțul ei, prințul Harry.

Foto: Twitter / Instagram

Citește și:

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete