Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

După separarea de soțul ei, Traian Spak (37 de ani), solista Andreea Antonescu (37 de ani) a început o relație cu Ștefan Manolache, reporter special al emisiunii TV Acces Direct.

Artista nu a divorțat încă de fostul partener de viață, dar se gândește serios să devină din nou mamă, mai ales că fetița ei își dorește un frate sau o surioară.

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Andreea își dorește să-și mărească familia, asta deși în această perioadă este implicată în numeroase proiecte care îi ocupă majoritatea timpului.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi.

Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior.

Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie”, a declarat Andreea Antonescu, pentru OK! Magazine, potrivit Libertatea.

Andreea și Ștefan s-au cunoscut la un eveniment organizat de către revista Elle, la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

Cum se înțelege fiica artistei cu iubitul ei?

Cu ceva timp în urmă, în emisiunea Star Matinal, cântăreața mărturisea că Ștefan și fiica ei Sienna s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine.

„Doi copii nebuni sunt ei. Lasă-mă să mă rezum la asta. Se întrec în prostii. Se înţeleg foarte bine. Doi copii nebuni, punct.

Le fac față cu greu. Uită-te la mine, le fac faţă. Nu are cum să mă depăşească o situaţie”, mărturisea atunci artista.

„Au aceleaşi pasiuni, mănâncă împreună. Ba se uită împreună la aceeaşi desene, ba fac cele mai mari năzbâtii de pe faţa pământului.

Câteodată să simt în plus, îți spun sincer. Sunt prieteni, sunt prieteni foarte buni. Fac năzbâtii împreună.

Mănâncă ouă de ciocolată împreună, mănâncă ciocolată pe ascuns”, a mai adăugat vedeta, pentru prima sursă menționată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

A fost hărțuită sexual la începutul carierei în cinematografie, apoi a dezvăluit numele regizorului, dar jurnaliștii au refuzat să îl publice!

Ce mănâncă Regina Elisabeta a Marii Britanii? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete