Amalia Enache nu va găti de sărbători bucate tradiționale! Cine o va ajuta în această privință?

Amalia Enache

De aproape 20 de ani, Amalia Enache (42 de ani) ne oferă cele mai noi și importante informații din spatele pupitrului știrilor Pro TV.

Anul acesta de sărbători, prezentatoarea de televiziune nu are niciun stres legat de fiica ei, Alma, în vârstă de 3 ani, sau de prepararea bucatelor tradiționale.

Vedeta Pro TV a povestit că, de când a devenit mamă, în perioada în care ea se afla la job, apela la serviciile unei doamne pentru a o îngriji pe Alma.

Amalia Enache nu va găti de sărbători bucate tradiționale! Cine o va ajuta în această privință?

Cum micuța a crescut, iar familia este aproape, Amalia Enache a renunțat la acest ajutor. În plus, chiar dacă va fi la serviciu în zilele de sărbători, pe masă vor exista preparate tradiționale făcute în casă.

„Mă vor ajuta anul acesta cu siguranță rudele. Mâncarea se face în familie. Bunica Almei face cozonacii și sarmalele oricum an de an.

Nu voi avea timp de gătit, pentru că voi fi la știri. Pentru binele familiei e mai bine să le facă altcineva decât eu”, a spus Amalia Enache, pentru Libertatea.

În intervalul orar în care Amalia va fi la lucru, Alma va petrece timp de calitate în familie. „Sunt câteva ore în care lipsesc de acasă. Alma va rămâne cu tatăl ei.

Suntem de un an doar în familie, nu mai avem niciun alt ajutor, doar noi în familie. Este foarte bine. Am un copil mare, foarte înțelegător, cu care ne înțelegem.

Am depășit perioada de bebeluși și lucrurile s-au schimbat radical, e un copil foarte ușor de crescut Alma”, a mai declarat, pentru Libertatea, Amalia Enache.

Amalia Enache și tatăl fiicei sale au o relație la distanță

Amalia a devenit mamă în luna august a anului 2016. Până acum, vedeta nu a dezvăluit niciodată numele tatălui micuței, însă a vorbit în repetate rânduri despre acesta.

Vorbind despre relația lor la distanță, Amalia declara, în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine: „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e.

Dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel. Iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”.

Deși nu a confirmat până acum, s-ar crede că tatăl micuței este fostul coleg al Amaliei, Claudiu Anghel. Despre acesta se mai știa de asemenea că ar fi stabilit în America de Sud.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă”

Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea”

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete