Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

Un consiliu a programat joi, 19 decembrie, o întâlnire pentru a dezbate problematica înlăturării titlurilor regale deținute de prințul Harry și  deMeghan Markle, după ce o petiție a primit mii de semnături în acest sens.

În luna iulie a anului acesta, Charles Ross a lansat o petiție împotriva ducilor de Sussex pe website-ul consiliului orașului Brighton și regiunii Hove.

Petiția a fost semnată, până în prezent, de peste 3.800 de oameni și o întâlnire a fost organizată pentru a dezbate acest subiect.

Cuplului i-au fost acordate titlurile regale de către regina Elisabeta a II-a, după nunta acestuia din luna mai a anului 2018.

Anunțul a fost publicat pe website-ul familiei regale: „Regina i-a oferit azi un ducat prințului Henry de Wales. Titlul său va fi acela de duce de Sussex, conte de Dumbarton și baron Kilkeel.

Prințul Harry devine, așadar, înălțimea sa regală ducele de Sussex, iar Meghan Markle, prin mariaj, devine înălțimea sa regală ducesa de Sussex”.

Astfel, doar majestatea sa are puterea de a prelua cuplului titlurile regale, dacă asta i-ar fi dorința.

Aproape 4 mii de oameni au semnat o petiție pentru ca prințului Harry și lui Meghan Markle să le fie înlăturate titlturile regale

Petiția solicită consiliului să nu „invite sau distreze indivizii și nici să nu fie aceștia din urmă tratați mai presus decât ar fi orice alt membru al publicului”.

Anul trecut, Meghan și Harry, care au devenit între timp părinții unui fiu, Archie Harrison (7 luni), au vizitat regiunea Sussex și pe cei implicați în Survivor’s Network, o organizație caritabilă fondată de femei care au supraviețuit abuzului sexual.

Thomas Mace-Archer-Mills, fondatorul Societății Monarhiei Britanice, a declarat pentru Daily Mirror că este șocat de petiție.

Ce mai menționează petiția și declarațiile lui Thomas le găsiți în clipul de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

A fost hărțuită sexual la începutul carierei în cinematografie, apoi a dezvăluit numele regizorului, dar jurnaliștii au refuzat să îl publice!

Ce mănâncă Regina Elisabeta a Marii Britanii? Lista alimentelor care au ajutat-o să ajungă la aproape 100 de ani

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete