Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătorile de Crăciun, iar fanii familiei regale britanice așteaptă ca membrii acesteia să publice în mediul online felicitările anuale de Crăciun.

Cu toate acestea, o sursă a dezvăluit pentru E! News că admiratorii familiei regale nu mai au mult de așteptat până la publicare felicitării prințului Harry (35 de ani) și a lui Meghan Markle (38 de ani).

Mai mult decât atât, sursa spune că ducele și ducesa de Sussex ar trebui să publice felicitarea lor de Crăciun chiar în decursul săptămânii acesteia.

În timp ce Palatul refuză să comenteze pe marginea acestui subiect, atât ducii de Sussex, cât și ducii de Cambridge, Kate Middleton (37 de ani) și prințul William (37 de ani), publicaseră deja, în această perioadă a anului trecut, respectivele fotografii.

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

În ceea ce privește conținutul felicitării, sursa spune că ar fi auzit că Harry și Meghan au făcut o „selecție a fotografiilor de familie” în care apare și fiul lor Archie Harrison (7 luni). Câteva dintre fotografii, mai spune sursa, ar putea să o includă și pe mama lui Meghan, Doria Ragland.

Așa cum urmăritorii cuplului regal deja știu, Harry și Meghan au petrecut ultima perioadă în familie, alături de fiul lor, iar, Crăciunul anului acesta, îl vor petrece în compania mamei ducesei de Sussex.

„Harry și Meghan ar vrea să se asigure că unele dintre felicitările lor de Crăciun reflectă faptul că mama ducesei este o parte foarte importantă a familiei lor și că este implicată în creșterea fiului lor Archie”, mai spune aceeași sursă.

„Este o încălcare a protocolului regal de la tradiționalele felicitări de Crăciun, care, încă din trecut, nu i-au inclus și pe bunici în fotografii.

Spre exemplu, părinții lui Kate Middleton, Carole Middleton și Michael Middleton, nu au apărut niciodată în niciuna dintre felicitările de Crăciun ale ducilor de Cambridge.”

Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au mai fost fotografiați alături de nepoții lor pentru felicitările de sărbători anterior.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Prima imagine cu felicitarea de Crăciun a ducilor de Cambridge, deja în mediul online! Imaginea este adorabilă

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Incredibil! Cât de frumoasă era Meghan Markle la 16 ani … cu primul ei iubit la balul din liceu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro