FamilyCARE a sarbatorit duminica, 13 mai, Ziua Internationala a Familiei

FamilyCARE a sarbatorit duminica, 13 mai, Ziua Internationala a Familiei

FamilyCARE, Ziua Internationala a Familiei
Instituita in 1993 de catre Organizatia Natiunilor Unite, Ziua Familiei a intrat in calendarul sarbatorilor internationale in anul 1994 si este celebrata in fiecare an in data de 15 mai.

FamilyCARE, un brand dedicat ingrijirii si confortului intregii familii, a organizat cu aceasta ocazie actiuni menite sa atraga atentia asupra importantei rolului familiei in asigurarea echilibrului social.

Chiar in mesajul secretarului general al ONU, pentru Ziua Internationala a Familiei din acest an, se subliniaza necesitatea stabilirii unui echilibru intre munca si familie. Cu alte cuvinte se insista pe existenta unor politici familiale care sa favorizeze acest echilibru.

„Pentru Ziua Internationala a Familiilor, sa ne reinnoim angajamentul nostru de a promova echilibrul munca-familie, pentru beneficiul familiilor si societatii in ansamblu.”
Mesajul Secretarului ONU, Ban Ki-moon, pentru Ziua Internationala a Familiei, 2012

„Noi credem ca responsabilitatea unui echilibru in sanul familiei porneste de la fiecare dintre noi, ca si membrii ai unei familii… Si, pentru ca suntem dedicati ideii de familie, noi, FamilyCARE, am vrut sa fim alaturi de bucuresteni pentru a-i incuraja sa petreaca mai mult timp in familie, pentru ca doar in sanul familiei vor avea cele mai frumoase amintiri.”
Ioana Pascan – Marketing Manager Apollo Mod Distribution, unic importator si distribuitor FamilyCARE

FamilyCARE, Ziua Internationala a Familiei FamilyCARE, Ziua Internationala a Familiei

Echipele FamilyCARE aflate in cele trei locatii din Bucuresti au oferit tuturor celor care au iesit sa petreaca timpul liber cu copiii posibilitatea de a se intalni cu personaje dragi din lumea desenelor animate, Alba ca Zapada si Familia Flinstone, si de a imortaliza aceste momente intr-o poza de familie. De asemenea, au felicitat familiile prezente la actiune pentru decizia de a petrece timpul impreuna si le-au oferit cadouri.

Despre FamilyCARE:

FamilyCARE este o gama special creata pentru tine si familia ta. Produsele sunt gandite astfel incat cantitatea sa fie suficienta pentru intreaga familie, fiind in acelasi timp economice si de calitate.
Gama contine toate produsele necesare igienei de zi cu zi: sapun lichid, gel de dus, betisoare de urechi, crema hidratanta, dischete demachiante, comprese termice, sampon, produse pentru copii.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de facebook: www.facebook.com/FamilyCARE.Ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri