BookLand revine la Timisoara

BookLand revine la Timisoara

BookLand
Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit BookLanderilor timisoreni un playlist cu mii de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

„Suntem incantati ca organizatorii BookLand au ales, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Comercial Iulius Mall Timisoara ca loc de desfasurare al evenimentului. La editia precedenta, publicul banatean a demonstrat ca este iubitor de lectura si apreciaza astfel de manifestari culturale. Cu siguranta, si anul acesta audienta va fi la fel de numeroasa si interesata de aparitiile editoriale propuse la BookLand”, a declarat Daniela Savescu, Marketing Manager Iulius Mall Timisoara.

■ Pentru ca oriunde am merge promovam artistii locali si nu numai, combinand lectura cu arta in cel mai inedit mod, in Timisoara vom sustine pe toata perioada de desfasurare a Caravanei BookLand expozitiile artistului plastic Maria Bana Jichita si a sculptorului Laura Teculescu.

■ In data de 23 si 24 mai, de la ora 18.15, vom organiza sesiuni de lectura publica.

■ Miercuri i-am invitat pe poetii Tudor Cretu, Borco Ilin, Adela Dragomir si Alex Stoicovici.

Joi ii asteptam pe Marius Stefan Aldea, Daniela Ratiu, Daniel Vighi si Robert Serban sa ne recite cateva dintre poeziile lor de suflet. Tot joi, ii asteptam si pe elevii de la Liceul de Muzica Ion Vidu sa sustina un intermezzo muzical alaturi de indragitii poeti timisoreni.

■ De asemenea, anuntam un sfarsit de saptamana plin de distractie si creativitate si pentru cei mici! Ii asteptam pe toti prichindeii din Timisoara sa vina in Centrul Comercial Iulius Mall sa se distreze: sa cante, sa danseze si sa deseneze alaturi de BookLand, in dupa-amiezile de vineri si sambata.

„Ne bucuram sa ne intoarcem la Timisoara, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Prima data am fost primiti de publicul timisorean cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi cel putin la fel. Suntem nerabdatori sa ne revedem prietenii timisoreni!” – Sorin Lucaci, coordonator marketing BookLand.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri