Facebook, anunț de ultimă oră pentru ultilizatori! Se va introduce o nouă opțiune

Facebook va introduce în scurt timp o nouă funcție numită Find Wi-Fi. Aceasta are scopul de a-i ajuta pe utilizator să găsească diferite rețele Wi-Fi la care să se conecteze. Compania gigant are urmărește ca Facebook să devină cea mai accesată aplicație pe internet și pe dispozitivile mobile, așadar rețeaua de socializare a adăugat din ce în ce mai multe opțiuni pentru utilizatori.

De-a lungul timpului, pe Facebook au fost introduse surse de clipuri video și transmisiuni live, review-uri pentru diferite localuri, un bazar virtual și chiar un loc pentru a strânge fonduri cu scopul de a dona unor cauze nobile. Acum, Facebook  integrează în aplicația de mobil o nouă opțiune, care urmează să funcționeze ca un radar pentru conexiunile Wireless, conform go4it.ro.

Ce este Find Wi-Fi în aplicția Facebook?

Noua opțiune, Find Wi-Fi, va fi utilă tuturor utilizatorilor, dar în special turiștilor care au nevoie de conexiuni Wi-Fi stabile, securizate și ieftine. De asemenea, persoanele care stau în zone cu semnal slab la internet vor avea de câștigat odată ce noua funcție va fi introdusă.

Chiar dacă Uniunea Europeană a renunțat la tarifele de roaming pentru tările membre, nu toate beneficiile din țară vor fi disponibile în afara ei. Tarifele pentru țările care nu fac parte din UE rămân neschimbate. Astfel, orice călătorie către alte țări presupune trafic de internet la prețuri ridicate și necesitatea unei conexiuni Wireless.

Facebook a integrat de curând în aplicația pentru telefoane mobile, atât pe iOS, cât și pe Android funcția Find Wi-Fi. Aceasta  va marca pe hartă access point-urile securizate din zonă.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să afli dacă cineva te-a șters din lista de prieteni de pe Facebook sau Instagram?

Jocuri de pe Facebook și bancuri aferente

Facebook vine cu noi schimbări! Utilizatorii vor decide câtă violenţă şi nuditate doresc să vadă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri