Expert în semnificația viselor: “ce înseamnă când îl visezi pe fostul?”

Studiile spun că episoadele nocturne când îl visezi pe fostul se situează în primele 10 locuri în topul viselor. Experții spun că acest lucru nu înseamnă că încă mai există o conexiune de iubire reciprocă.

Visele care se tot repetă despre fostul tău pot părea un coșmar

Aceste vise vă pot oferi o perspectivă asupra modului în care vă simțiți cu adevărat în prezent, spun experții. Unul dintre motivele pentru care fostul tot apare în vis este că încă mai ai sentimente pentru el, chiar dacă nu vrei neapărat să te întorci la el. Indiferent dacă la mijloc a fost infidelitate, un comportament nepotrivit sau un cuplu pur și simplu s-a despărțit, asta nu înseamnă că se opresc brusc sentimentele pentru fostul, peste noapte.

Dar, de multe ori, fostul tău apare în vis deoarece simți că ești nemulțumită de felul cum s-au terminat lucrurile între voi. Acest lucru nu înseamnă neapărat că vrei să te întorci la persoana respectivă, dar s-ar putea să fii nemulțumită că această persoană nu mai este în viața ta sau că nu ai avut niciodată finalul de care aveai nevoie.

„Odată ce ai încetat să-l mai visezi pe fostul tău, este un semn că ai trecut mai departe'.

Un specialist în vise îi sfătuiește pe oameni să recunoască pierderea și să-și dea voie să plângă că fostul partener nu mai este în viața lor. Este eliberarea de care au nevoie.

Un fost care apare în visul tău ar putea, de asemenea, semnala că ești îngrijorată pentru o nouă relație – fie pentru că crezi că se va termina rău, fie că ți-e teamă că vei fi rănită din nou.

Dacă fostul tău îți apare în vise s-ar putea să te gândești la modalități de a rezolva problema care a avut loc între voi doi și care a dus la despărțire.

S-ar putea să fii îngrijorată că aceste situații se vor întâmpla în relațiile viitoare, așa că gândește-te la ce ai fi putut face diferit și gândește-te la cum poți preveni acest lucru cu noul tău iubit. Fiecare despărțire este grea și, din păcate, sunt un bagaj pe care îl iei cu tine prin viață. Cel mai probabil dacă relația nu s-a terminat tocmai bine îți e teamă că acest lucru se va repeta în viața ta și că vei fi rănită din nou.

„Poate că noua ta relație din prezent dă semne că merge pe aceeași cale, motiv pentru care începi să visezi la modalitățile din trecut în care ai fost rănită.' Visarea unui fost partener poate fi, de asemenea, un semn că îți lipsește intimitatea, mai degrabă decât persoana, spune specialistul.

A visa la fostul tău nu înseamnă că încă îl iubești – poate fi un semn că te simți singur

Sfatul specialistului: Încercați să construiți relații strânse cu prietenii și familia pentru a vă îmbunătăți nivelul de intimitate emoțională.

Nopțile când visele pot arăta viitorul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri