Experimenteaza tehnicile respiratiei profunde la ceainaria Serendipity

Ceainaria Serendipity

Astazi, 8 iulie, incepand cu ora 19:00, va avea loc la Ceainaria Serendipity (str. Dumbrava Rosie nr. 12) conferinta gratuita de prezentare a cursului „Arta de a trai', curs care initiaza participantii in tehnica respiratiei profunde. Alte doua prezentari vor avea loc in zilele de 12 si 14 iulie, incepand cu aceeasi ora.

„Arta de a trai' este un curs care cuprinde tehnici de respiratie, exercitii fizice si de relaxare. Programul are la baza practicile indiene vechi, pe care le adapteaza insa nevoilor omului modern, mereu in alerta si cu din ce in ce mai putin timp disponibil pentru sanatatea sa. In centrul programului stau exercitiile de respiratie care ii invata pe participanti sa foloseasca plamanii la intreaga lor capacitate.

Ca urmare a unei respiratii profunde, se obtine imbunatatirea somnului
, eliminarea stresului, eliberarea de anxietate si depresie, obtinerea controlului asupra emotiilor negative si cresterea eficientei in munca .

Programul „Arta de a trai' a fost dezvoltat in India de Sri Sri Ravi Shankar, cunoscut lider spiritual mondial, implicat in miscari pacifiste şi fondator de programe umanitare şi educationale. La inceputul anilor ’80, el a infiintat Fundatia „Arta de a trai”, care in momentul de fata activeaza in peste 150 de tari. In Romania, conceptul a patruns acum cativa ani şi a fost sustinut de o serie de profesori voluntari din strainatate. Ceainaria Serendipity a fost inca de la inceput partenerul acestui program in Romania.

Zoran Imširagić

Cursul din Bucuresti va avea loc in perioada 15-19 iulie si va fi sustinut de instructorul Zoran Imširagić din Serbia.

Prezentarea cursului va avea loc la Ceainaria Serendipity in zilele de joi, 8 iulie, luni, 12 iulie si miercuri, 14 iulie. Rezervarile pentru conferinte se fac la adresa [email protected], iar in cadrul evenimentelor se va face inscrierea pentru curs.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri