Eurovision 2017. Cine sunt finaliștii Selecției Naționale

finalistii eurovisionSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Aseară a avut loc semifinala Selecției Naționale a concursului Eurovision 2017, iar aceasta a fost transmisă în direct de posturile TVR. Dintre cei 15 semifinaliști, merg mai departe în finală zece concurenți, și anume, Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen&Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra.

Finala Selecției Naționale a concursului Eurovision 2017 va avea loc duminica viitoare pe 5 martie, când publicul va decide cine ne va reprezenta țara la marele show de la Kiev. Marea finală va fi transmisă în direct TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+, conform tvr.ro.

Eurovision 2017. Care a fost decizia membrilor juriului

Membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este Yodel It!, Ilinca şi Alex Florea. Cei doi concurenți au reușit performanţa de a obţine maximum de 60 de puncte. (Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată clasmentul complet).

Show-ul Eurovision România a fost prezentat de Iuliana Tudor. Vedeta TVR a fost susţinută, din Camera Verde, de Ioana Voicu şi Dan Helciug, care au luat pulsul artiştilor, pe măsură ce emoţiile concursului au crescut.

În cadrul acestui spectacol a cântat și Ovidiu Anton, cel care a câștigat Eurovision România 2016, dar nu a mai apucat să ne reprezinte țara la marele concurs. El a reușit să ridice sala în picioare cu un recital plin de emoție din care nu a lipsit nici piesa Moment of Silence, care i-a adus trofeul anul trecut.

Selecţia Naţională se va încheia cu Marea Finală, care va avea loc pe 5 martie. Câştigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Foto: tvr.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine sunt semifinaliștii Eurovision 2017? Iuliana Tudor şi Dan Helciug prezintă finala selecției naționale

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte