Este doliu în muzica populară românească! Un îndrăgit cântăreț a murit în condiții suspecte

Veste tristă pentru muzica populară românescă. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Nelu Sârbu a murit, în urmă cu câteva zile. Artistul a fost internat în spital, chiar cu o zi înainte de a deceda.

Nelu Sârbu avea 61 de ani și a murit în condiții suspecte. Familia cântărețului a dezvăluit că Nelu a ajuns la spiral cu ambulanța, de două ori în mai puțin de 12 ore. Bărbatul era din localitatea Roman.

Un îndrăgit cântăreț a murit în condiții suspecte

Nona Anton, fiica lui Nelu Sârbu, a spus că acesta s-a simțit rău, iar soția lui a chemat de urgență Ambulanța. Cântărețul a murit pe data de 28 ianuarie, la nici o zi după ce a fost internat în spital.

„Pe 27.01.2018, dimineaţa, mama a chemat Ambulanţa. Tata acuza umflături, transpiraţie şi tuse. A venit un echipaj şi i-a preluat pe amândoi la spital cu viroză. În spital i-au făcut o glucoză, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasă amândoi. Apoi, tata scuipa sânge şi i-am spus că nu este de bine, hai să chemăm iar ambulanţa. Când am chemat iar ambulanţa, la 15.30, ne-au spus că au mai venit o dată dimineaţă şi că «ce faceţi cu Ambulanţa, taxi?». I-am făcut valiza, i-am luat pijamale, pe bună bază că îl internează. Un om care scuipă sânge nu poţi să-i dai drumul acasă. L-au dus înapoi la urgenţe unde i-au făcut glucoză şi un calmant. Tata spunea «mă doare în stânga, nu mai pot, nu mai pot»”, a declarat Nona Anton, fiica artistului, pentru adevarul.ro.

Foto: captură Youtube, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Zi tristă pentru români! Istoricul Neagu Djuvara a murit

Senatorul Verestoy Attila a murit la vârsta de 63 de ani! A fost răpus de o boală cruntă

A murit Aspazia Oţel, femeia care l-a cunoscut pe Arsenie Boca. A petrecut 14 ani în închisoare, iar povestea ei este cutremurătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri