Este doliu în muzica populară românească! Un îndrăgit cântăreț a murit în condiții suspecte

Veste tristă pentru muzica populară românescă. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Nelu Sârbu a murit, în urmă cu câteva zile. Artistul a fost internat în spital, chiar cu o zi înainte de a deceda.

Nelu Sârbu avea 61 de ani și a murit în condiții suspecte. Familia cântărețului a dezvăluit că Nelu a ajuns la spiral cu ambulanța, de două ori în mai puțin de 12 ore. Bărbatul era din localitatea Roman.

Un îndrăgit cântăreț a murit în condiții suspecte

Nona Anton, fiica lui Nelu Sârbu, a spus că acesta s-a simțit rău, iar soția lui a chemat de urgență Ambulanța. Cântărețul a murit pe data de 28 ianuarie, la nici o zi după ce a fost internat în spital.

„Pe 27.01.2018, dimineaţa, mama a chemat Ambulanţa. Tata acuza umflături, transpiraţie şi tuse. A venit un echipaj şi i-a preluat pe amândoi la spital cu viroză. În spital i-au făcut o glucoză, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasă amândoi. Apoi, tata scuipa sânge şi i-am spus că nu este de bine, hai să chemăm iar ambulanţa. Când am chemat iar ambulanţa, la 15.30, ne-au spus că au mai venit o dată dimineaţă şi că «ce faceţi cu Ambulanţa, taxi?». I-am făcut valiza, i-am luat pijamale, pe bună bază că îl internează. Un om care scuipă sânge nu poţi să-i dai drumul acasă. L-au dus înapoi la urgenţe unde i-au făcut glucoză şi un calmant. Tata spunea «mă doare în stânga, nu mai pot, nu mai pot»', a declarat Nona Anton, fiica artistului, pentru adevarul.ro.

Foto: captură Youtube, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Zi tristă pentru români! Istoricul Neagu Djuvara a murit

Senatorul Verestoy Attila a murit la vârsta de 63 de ani! A fost răpus de o boală cruntă

A murit Aspazia Oţel, femeia care l-a cunoscut pe Arsenie Boca. A petrecut 14 ani în închisoare, iar povestea ei este cutremurătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri