Erotismul dă farmec sexului: trucuri pentru a deveni irezistibilă!

Erotismul dă farmec sexului: trucuri pentru a deveni irezistibilă!

Hai să spunem adevărul, chiar dacă nu ne convine: anii întregi de talk-showuri sexuale şi sfaturi pe tema aceasta şi-au lăsat amprenta în dormitoarele noastre. ştim mult mai multe decât generaţiile trecute despre relaţii, despre poziţia „foarfece", tehnica „pliculet de ceai" sau care sunt cele mai eficiente zece trucuri pentru a-i oferi un handjob perfect.

Bineînţeles, toate aceste informaţii sunt utile, drăguţe, ne amuză şi, până la urmă, puţină tehnică nu a stricat niciunui începător.

Sexul a devenit subiect de cercetare şi exploatare atât din punct de vedere fizic, intelectual, cât şi terapeutic. Noi suntem, poate, cea mai bine informată generaţie de până acum.

Paradoxal însă, bărbaţii şi femeile din ziua de azi au din ce în ce mai puţin chef de sex. Nimeni nu spune asta pentru că, pur şi simplu, nu se potriveşte în contextul eliberării sexuale.

În ’80, persoanele între 18 şi 30 de ani făceau sex, în medie, de 18-22 de ori pe luna. Astăzi? De 4-10 ori, conform studiilor efectuate de o instituţie medicală. Vestea bună: lipsa apetitului sexual nu are legătură cu lipsă iubirii.

Dar cu ce, atunci? „Suprasaturarea în ceea ce priveşte imaginile pe care le vedem şi cuvintele pe care le auzim", spun unii. „Prea multe aşteptări", cred alţii.

„Apropierea şi armonia distrug pasiunea", susţin terapeuţii. Mulţi văd presiunea sexuală drept un inamic al dorinţei: ultrasexualizarea reclamelor, a internetului, peste tot afişe cu femei dezbrăcate etc.

Eu sunt de părere că sexul a fost luat cu forţă din contextul normal al vieţii pentru a fi analizat şi optimizat. Asta fără a acorda atenţie unor detalii „nesemnificative", precum individualitatea sau nevoile fiecăruia, care nu au nimic de-a face cu orgasmul multiplu.

În plus, fenomenele delicate, precum erotismul – arta de a stârni excitaţie prin gesturi, cuvinte sau situaţii – sunt lăsate în urmă. Motivul? Nu pot fi măsurate! Nimic nu e mai difuz şi mai subiectiv decât erotismul.

Citeşte aici

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Psihologie