Emisiunea „Vrei să fii milionar” revine pe Kanal D cu un nou sezon! Cine o va prezenta?

Emisiunea „Vrei să fii milionar', de la Kanal D, va reveni cu un nou sezon anul acesta, care va începe în toamnă. Dacă în sezoanele anterioare, show-ul a fost prezentat de Virgil Ianțu, acum însă acesta va reveni cu o nouă prezentatoare.

Este vorba despre Teo Trandafir, care în prezent poate fi urmărită la emisiunea „Teo Show', de la același post de televiziune. Se pare că ea va fi noua prezentatoarea a concursului „Vrei să fii milionar', potrivit paginademedia.ro. Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV și pe Kanal D.

Emisiunea „Vrei să fii milionar' revine pe Kanal D cu un nou sezon

De asemenea, Zucchero Media este și producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) și Câștigă România (TVR 2).

Emisiunea va fi difuzată pe Kanal D în grila de toamnă. Contactați de sursa citată, oficialii Kanal D nu au comentat informația.

De ce a renunțat Virgil Ianțu la postul de prezentator ar emisiunii „Vrei să fii milionar'?

La început, show-ul a fost difuzat pentru prima dată sub numele „Vrei să fii miliardar', în anul 2000, la Prima TV și a fost prezentată de Virgil Ianțu, timp de 3 ani. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.

Ulterior, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare, în vara anului 2011. La finalul anului 2012, emisiunea a fost întreruptă, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu. Apoi, prezentatorul a fost nemulțumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

La acea vreme, prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, însă reprezentanții televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012. În urma procesului, justiția a dat câștig de cauză postului Kanal D.

În anul 2014 postul Prima TV a achiziționat din nou dreptul de difuzare al formatului. Atunci a fost difuzat un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianțu.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii: „Am simțit că am ceva legat de gât'

Cum a ajuns Teo Trandafir la greutatea ideală: „Două săptămâni jumate am băut numai…'

Teo Trandafir, chemată la școala în care învață fiica ei. Care este motivul?

Teo Trandafir, despre momentele dificile din viața ei: Am ajuns să mănânc o mandarină'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete