Teo Trandafir, despre momentele dificile din viața ei: “Am ajuns să mănânc o mandarină”

Are o carieră la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, însă puțini știu câte sacrificii a fost nevoită să facă pentru a ajunge un om de televiziune respectat și de succes. Teo Trandafir a povestit care au fost momentele dificile din viața ei și cum a reușit să treacă peste perioadele delicate.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie fantastică, Teo Trandafir a intrat rapid în sufletele românilor și a devenit una dintre cele mai iubite prezentatoare tv. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului ei se ascund o mulțime de trăiri intense, pe care vedeta le povestește foarte rar.

Chiar dacă se crede că munca în televiziune atrage după sine o serie de foloase materiale, Teo Trandafir s-a confruntat și cu perioade în care posibilitățile financiare erau reduse.

“A venit criza pentru toată lumea și a început partea cu adevărat nasoală a vieții mele. Văzusem, avusesem, înțelesesem, mâncasem, fusesem în vacanțe. Norocul meu a fost că am grijă de oamenii cu care intru în contact. Toți oamenii pe care i-am întâlnit în drumul meu sus m-au susținut în drumul meu jos. Am ajuns la negru, la zero. Am ajuns să mănânc cu fiica mea o mandarină. Nu a știut nimeni, niciodată. Noi am ajuns în perioada în care era singurul copil cu pantalonii mai scurți decât era cazul. Eu nu am avut cum să îi cumpăr la un moment dat pantofi de basket și atunci domnul de la basket m-a întrebat dacă poate să îi ofere pe cei ai fiului său și am zis da. Până în momentul în care locul meu în televiziune s-a recreat, eu am nimerit în zid. Nu mai aveam loc de muncă, eu am lucrat într-un serial în care erai plătit dacă apăreai. Nu există om mai susținut și mai ajutat decât mine. Am vândut bijuterii, am ajuns la amanet pentru că nu aveam bani de gaze. N-are nimic. Sunt doar obiecte care nu contează. Atunci am înțeles că nu contează nimic.”, a povestit Teo Trandafir într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Deși multă vreme a crezut că nu va mai face televiziune, Teo Trandafir prezintă astăzi o emisiune de succes și face ce și-a dorit întotdeauna, televiziune.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Teo Trandafir.

Foto: facebook

Citește și:

Teo Trandafir vorbește despre trecut: „Am suferit cumplit din pricina…'

„Adevăr sau provocare' cu Teo Trandafir: „N-am muncit niciodată și nu m-aș apuca'

Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii: „Am simțit că am ceva legat de gât'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete