Petru Păun, dezvăluiri neașteptate din culisele serialului „Fructul oprit”: „Cea mai mare provocare a fost…”

Petru Păun, dezvăluiri neașteptate din culisele serialului „Fructul oprit”: „Cea mai mare provocare a fost…”

În ultima perioadă petrecută pe platourile de filmare, Petru Păun, actorul care îl interpretează pe Alex Iova în serialul Fructul oprit, de la Antena 1, a trecut printr-o mare provocare.

Tânărul actor s-a confruntat cu o situație care i-a îngreunat programul de muncă, însă cu toate astea el a reușit să ducă cu brio la capăt filmările pentru serial.

„Dacă aș fi fost întrebat în urmă cu ceva timp aș fi avut alte variante de răspuns, fiind un proiect care a venit cu multe provocări la pachet. De la acomodarea cu programul și ritmul de filmare, până la controlul emoțiilor, gândurilor, al inflexiunilor vocii, al posturii etc. Acum am una singură. Cea mai mare provocare a fost să joc ultimele cinci episoade cu o discopatie lombară care s-a reacutizat de trei ori. A fost dificil să mă concentrez la scenele pe care le-am avut de jucat, în condițiile în care doar statul în picioare era o provocare dureroasă', a mărturisit Petru Păun.

Rolul lui Alex Iova, din prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, l-a ajutat pe tânărul actor să câștige simpatia unui public numeros, dar și să trăiască o experiență profesională frumoasă.

„Personal, așa cum am mai spus-o a fost un curs continuu de autodescoperire. Toate cele întamplate acolo, în spatele camerelor de filmat, dar și când m-am aflat la cadru, m-au obligat să descopăr resurse noi pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am avut de făcut. Înveți să sacrifici totul pentru un astfel de proiect. Timpul devine insuficient și activitățile, pe care în mod normal le desfășuram, pentru a ma întreține într-o formă mentală și fizică bună, au devenit provocări și răsfățuri. Profesional, am coagulat toate resursele acumulate până acum pentru a juca acest rol și, în același timp, acest consum a dat naștere și a cizelat noi valențe în acest domeniu artistic. Este tema clasică de sacrificiu pentru a se naște ceva nou', spune protagonistul producției de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu actorul Petru Păun, din serialul „Fructul oprit', deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Cum se menține în formă actrița care o interpretează pe Sonia din serialul „Fructul oprit': „Pentru mine, somnul de calitate e aur'

Răsturnare de situație în serialul „Fructul oprit'! Tudor Caragea, către soția lui: Vreau să divorțăm, Sonia!'

Când se va afla despre povestea secretă dintre Alex Iova și Sonia, din serialul „Fructul oprit'? Ioan, față-n față cu cei doi: „Sunteți niște nimicuri!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete