Elixirul dragostei, cel de-al cincilea volum al colecției de capă și spadă, semnată Michel Zevaco, recomandată de ziarul Libertatea

elixirul dragostei

elixirul dragostei

Aventurile pasionalei regine Marguerite de Bourgogn, soţia regelui Louis al X-lea al Franţei, au inspirat zeci, poate sute de opere literare, unele celebre, altele rămase necunoscute. În prima categorie, a cărților care au făcut furori generații la rând, se înscrie și romanul 'Elixirul dragostei', semnat de către unul dintre cei mai îndrăgiți scriitori ai secolului al XX-lea, Michel Zevaco.

În prim-planul acţiunii se află iubirea obsesivă pe care o nutrește frumoasa Marguerite de Bourgogne pentru Jean Buridan. Sentimentele reginei sunt însă neîmpărtășite, fiindcă tânărul iubește cu aceeași pasiune… o altă femeie.

Rănită în sentimentele sale, regina apelează la farmecele unei vrăjitoare, care îi dă un flacon conţinând un elixir care trebuia să-l facă pe tânăr să o iubească; flaconul conţine însă o otravă puternică, descoperită la timp de către iubita lui Buridan şi înlocuită cu apă.

Cine erau de fapt „vrăjitoarea şi iubita lui Buridan, precum şi alte momente… de suspans, cititorul va afla din prezentul volum, pe care, cu siguranţă, îl va citi cu sufletul la gură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte