Elite Business Club by Elite Business Women

19 Aprilie, Hotel Ibis

Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a treia a ediție a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc marți, 19 aprilie 2016, între orele 17.30 și 20.30, la Hotel Ibis, Constanța.

Invitatie EBC Cta 19 Apr

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizație din România dedicată femeilor antreprenor care și-a propus să creeze mai mult decât o comunitate de business, un spațiu care facilitatează împărtășirea de experiență și dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei rețele axate pe performanță și profitabilitate. ELITE creează în acest sens un spațiu de conectare și învățare, prin cursuri și evenimente axate pe teme de business și prin evenimente de networking dedicate.

Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturală a activităților initiate de către Elite, contribuind la inițierea și cresterea conexiunilor din cadrul comunității, cât și la cresterea cunostințelor și abilităților membrelor și a tuturor celor care participă.

În cadrul evenimentului vei putea să:

  • Intâlnești potențiali clienți și parteneri de business
  • Identifici cele mai bune practici din industria ta și industrii adiacente
  • Inveti din experiența altora
  • Afli de oportunități și trenduri care nu sunt publicate nicăieri
  • Iți lărgești orizontul și deschizi noi uși către posibilități

ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:

  • antreprenori
  • manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
  • freelanceri
  • autori și speakeri

ELITE încurajează diversitatea și promovează modele de business de succes.  Astfel, ELITE BUSINESS Club invită deopotrivă doamne și domni!

In luna Aprilie, îi vom avea alături de noi pe:

Daniela Palade Teodorescu, redactor șef Revista Avantaje, Alina Vasea, președinte și fondator Asociația Dăruiește Aripi, Teodora Calipetre, co-fondator Calipetre și Asociații, Dana Ghineț,  manager Acces Project Investments, Raluca Vasile, fondator Your Personal Aroma, Carmen Burtea, fondator Despotiko

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului

Parteneri ai evenimentului: Hotel Ibis Constanța, Kool Media, Techir, Graphtec Design, B.OW, Revista Cariere, Revista Avantaje, Mery Mambet Ambasador Antreprenoriat Elite Business Women, Opti Eni, Despotiko.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse