Editura Litera declară deschis sezonul… Nunților ca la Carte!

NuntaCaLaCarte

Editura Litera desfășoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie campania Nuntă ca la Carte prin care  oferă cărți pe post de mărturii tuturor invitaților la nunțile câștigătoare.

Toți cititorii cad victime romantismului din cărți și visează la nunți de basm sau din povești, așa că editura dorește să transpună poveștile de amor din colecția Cărți Romantice în realitate și să transforme nunțile adevărate în povești de iubire organizate ca la carte: dansul mirilor devine lectura mirilor, în care fiecare carte primită de către nuntași va purta un gând bun din partea celor doi proaspăt căsătoriți pe prima pagină, în care meniul va include nu doar bunătăți culinare, ci și literare.

Campania se desfașoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie, iar ultima zi de înscriere în tombolă pentru a câștiga o nuntă ca la carte este 10 august. În vederea înscrierii la concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten – cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărți Romantice și să dea tag (eticheteze) într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Cărțile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunți se vor bucura să fie organizate
ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse